Reyiz 1 dk ayırıyorsun günde ne abartmışsın sanırsın günde 1 saat emek harcıyorsun
1689492426
Yani ortalama 80-90 civarı rahat yapılıyor ben bugün 87 yaptım bedava harici kullanmayacağım için 450'ye çok rahat ulaşılır.
Kardeş adamlar da kârlarına bakıyorlar ve tüm Türkiye'den bahsediyoruz günde 10.000 kişi gece oynasa fazladan 10.000 menü gibi düşün ve her gün oluyor bu ki min hesap yani kim bilir belki 100-200K kişi oynuyordur, üniversite duzeyinde öğrenci olup da bundan haberi olmayan kişi olduğunu pek...
Ya Instagram'da millet McDonald'sin ana hesabında gece sınırsız oynama taktığını paylaşmış, ya gerçekten bazılarında akıl yok
1683525470
Gelen tepkiler üzerine de geri getirmiş olabilirler
Ya belki direkt kaldirmasalar bile örnek veriyorum son kullanma tarihini yarına çekse adam hiçbir şey diyemezsin kampanyayı istediği zaman değiştirme ya da bitirme hakkı var, dikkat edin o yüzden yani
Valla burada da diyormuş 25 Mayıs diye, beyler siz her şeye karşın kullanın en kısa sürede her an kalkabilir kazandığınız ödüller de belli olmaz bilginiz olsun
1683494980
Ben taktigini çözmüştüm her gün alıyordum valla bigmac xd en kötü gün aşırı
Reyiz sadece forumla değil zaten ya elbet tiktok Instagram'da falan da dönmüştür bazı kişiler kendileri fark etmiştir, yayılmıştır yani. Ulan aklıma şey geldi acaba Dünya Kupası zamanı var mıydı böyle bir şey eğer varsa çok üzülürüm valla xd
Kahveleri gayet uygun bu arada ve ben beğeniyorum açıkçası lezzetini
1683494588
Yüksek ihtimalle bugu ogrenen forumdaki herkes günde iki tane kazanınca erken bitirme kararı aldılar MSMDMDMDMMDMDMD