DenizVa isimli üyenin son içerikleri

1. D

Tavsiye sistem sorma? rx 9070xt mi rtx 5070 mi

Hocam eğer 9070xt alırsanız pinlere dikkat edin.
  2. D

Yardım Laptop için Rtx 5050 vs Rtx 4060

Katılıyorum
  3. D

Tavsiye sistem sorma? rx 9070xt mi rtx 5070 mi

Bence RTX 5070 alın ileride sorun çıkarma olasılığı daha düşük.
  4. D

Ps 5 için 2k ıps monitör

[H3 id='httpswww.gaming.gen.trurun453101asus-rog-strix-xg27acs-27-inc-180hz-1ms-2k-qhd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitorrefakakce']https://www.gaming.gen.tr/urun/453101/asus-rog-strix-xg27acs-27-inc-180hz-1ms-2k-qhd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/?ref=akakce[/H3] Monitör...
  5. D

MSI Pro B650M-B vs MSI Pro B650M-E (Hazır Sistem)

Cevap için teşekkür ederim hocam :)
  6. D

Çözüldü✓ 2000 TL'ye PSU önerisi

750w olan versiyonu, sanırım içinde msi psu var diyorlar ama performansı iyi midir ?
  7. D

Çözüldü✓ 2000 TL'ye PSU önerisi

Hocam MSİ MAG Forge 121A içindeki psu hakkında bilginiz var mı ?
  8. D

YARDIM Pcde virüs varmı yoksa benmi paranoyağım?

Benceyse boşuna format atma kaspersky anti virüs indir. Hızlı ve Tam tarama yap eğer bir şey çıkmazsa için rahat etsin çıkarsa format at
  9. D

Slate 9060XT alınır mı??

Bence bu durumu özetleyen bir video geçen gün çekildi size tavsiyem bu videoda mantığından gidin
  10. D

Hazır sistem önerisi

Hocam bence incehesap cuma günü indirimlerini bekleyin belki daha fazla alternatif bulabilirsiniz
  11. D

Cougar MX350 - MSI MAG FORGE M100A D60 - SEGOTEP BRAVE W1

Sistem nedir ve 750w alıcaksanız bence bütçeyi biraz daha arttırmanızı tavsiye ederim
  12. D

Youtube video açamama

Tarayıcıdan kaynaklı olabilir tam benimde bilgim yok fakat tarayıcı ayarlarından donanım hızlandırma ayarını kapatmayı dene belki sorun çözülür.
  13. D

HANGİ SOĞUTMA DAHA İYİ ?

Genelde Thermalright tercih ediliyor f/p
  14. D

İncelediğiniz için teşekkür ederim hocam. Bende pek bir şey göremedim sadece neden böyle aynı özelliklere sahip 2 model var anlandırmaya çalışıyordum. bazı yerlerde MSI Pro B650M-E modelinin özellikler kısmında daha stabil çalıştığını ve anakartta soğutucu olduğunu yazıyorlar, bazı kişilerde...
  15. D

Yani demek istediğim anakart çok fazla rol oynar mı ona göre belki daha iyi bir anakart tavsiyesi alabilirim ama genel olarak OC yapmayı düşünmüyorum sadece xmp açıcam
Geri