denizxyz isimli üyenin son içerikleri

1. D

Papara Kart sahibine sms gider mi

Tamamdır teşekkürler.
  2. D

Papara Kart sahibine sms gider mi

Selamlar, Babamın papara hesabını kullanıyorum nedenini sormayın (haberi var) onun telefonunda papara yok fakat internetten vb. bir şey alınca ona sms gider mi? , (kart onun tel no üzerine) , Eğer gidicekse yapabileceğim bir şey var mı, hesabın tel no'sunu kendiminkiyle değiştirmek vb?
  3. D

Öneri Ethernet kablosu almalı mıyım

bilmiyorum ki
  4. D

link atabilir misiniz 1690540127 Önerebilir misiniz model?
  5. D

Laptopuma ethernet kablosu almak istiyorum çünkü evimdeki modem çok kötü birazcık daha olsa iyileşir diye düşünüyorum, wifi ile 24mbps download alıyorum. Ama ethernet kablosu nasıl kullanılır onu bile bilmiyorum, modeme mi takılıyor ayrı bir aparatı mı var, bunları anlatıp sonra ethernet kablosu...
  6. D

Oyuncu kulaklığı önerisi

cok pahali geldi rampage bi model aldım
  7. D

Oyuncu kulaklığı önerisi

NE KADAR?
  8. D

Oyuncu kulaklığı önerisi

hocam içine gömülü mikrofonlu kulaklık önerebilir misiniz, dışarı çıkan çubuk gibi değil de, çünkü daha 30dk önce çok güzel kulaklıgımın mikrofonunu kırdım aynısı olsun istemiyorum :(
  9. D

Oyuncu kulaklığı önerisi

Mikrofonu olan uzun süreli kullanımda kulağımı acıtmayacak ses kalitesi mikrofon kalitesi yüksek gaming kulaklık önerisi yapabilir misiniz? Bütçe 850tl
  10. D

Laptop için Soğutucu önerisi

bütçemin üstünde 1688847341 bütçemin üstünde
  11. D

I7 - 12650H için Laptop Soğutucu

Ekran kartım 3060 , işlemcim i7 12650H , laptop fanları fullememe rağmen çok ısınıyor, soğutucu önerir misiniz? Biraz bakındım ve https://www.hepsiburada.com/addison-rampage-ad-rc4-coldbreeze-kirmizi-ledli-2-125mm-2-70mm-isikli-fan-15-17-notebook-sogutucu-stand-pm-HB000007EXBX bu model ilgimi çekti
Geri