denizz21 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Asus Anakart Bıos'u Güncellenmeli mi?

usb belleğim yok geminiye sorduğumda armory crate üzerinden de yapıldığını söylemişti ama
  2. D

güncellersem sorun düzelir yani
  3. D

anakartımın modelini yazdım ve bios yazdım çıkan yere girdim asusun sitesine orda anakartım ve yanında bu güncelleme vardı destekliyo galiba 1784208102 biosu güncelledikten sonra ekran kartına bişi yapmama gerek yok dimi driverleri silip tekrar indirmeme falan
  4. D

ya da güncelleme yapmadan önce yapmam gereken önemliş bir ayar biosta veya ekran kartında 1784207294 sisteme zarar gelecek diye korkuyorum nedense :D
  5. D

an anladım ama ben adrenalinden hız aşırtma açmıştım ekran kartı ve cpu için onları kapatmalı mıyım
  6. D

nası yapacağımı tam olarak bilmiyorum ve ayrıca usb belleğim yok
  7. D

Arkadaşlar 2 yıl önce sistem topladım AMD ekran kartı AMD işlemci anakartta ASUS bugün incelediğimde şu anki BIOS'umun sürümünün 3035 olduğunu ama ASUS'un sitesinde güncel BIOS'un sürümünün 3886 olduğunu gördüm güncellemem gerekli mi? Bazen donma ve çökme sorunu oluyor oyunlarda ve bilgisayarım...
  8. D

Oyunlarda FPS drop yiyorum

4 ay önce bi sistem kurdum İşlemci 7500f Ekran kartı Asus dual 7700 xt Anakart b650 M R Ram Corsair vengeance 6000 MHz 2×16 Sistem özellikleri şöyle Lolde mesela oynarken oyun 350 400 fpslerde geziyor bi anda saniyelik drop giriyor oyuna CS 2 de yine öyle saniyelik drop giriyor Sistem de...
  9. D

Monitörümde ışık sızması var mı ?

Arkadaşlar anlamadığım için soruyorum var mı acaba
  10. D

CS 2 alt tab atınca donuyor

Arkadaşlar 7700 xt li bi sistem topladım Cs de alt tab attım ekran birden dondu 30 saniye sonra geri geldi Ekran kartından kaynaklı bir sorun mu ya da sistemden
  11. D

0 bilgisayara Windows 10 nasıl kurulur

Bilgisayarı olan var arkadaşımın
  12. D

Peki USB var da içine o dosyaları nasıl indirecem internet kafeye mı gitsem nerden indirecem
  13. D

Teşekkür ederim öyle mi yapayım 1733749193 Yok ya gelmiyo bence 1733749250 Windows 11 paralı değil mi
  14. D

Arkadaşlar gaminggen den hazır bir sistem aldım Hala elime ulaşmadı ama diğer çevre birimlerin hepsi hazır sadece kasanın gelmesini bekliyorum o da 2 3 güne gelecek Fakat bilgisayarı açtığımda windowsu nasıl kurmam lazım bunu bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen
  15. D

Asus dual rx 7700 xt alınır mı

Wattman hatası alan var Choil whine hatası alan var Yazılımsal sorunların devam ettiğini söyleyen var Bunlardan hangileri doğru alınır mı alınmaz mı Bilgi verirseniz çok sevinirim
Geri