Denjichini isimli üyenin son içerikleri

1. D

HyperX Cloud III S vs Razer BlackShark V3

Şöyle ki şarkı dinlemeden oyun oynamıyorum sürekli fps oyunları oynayan birisi değilim hikaye oyunları da fazlasıyla oynuyorum.
  2. D

Evet şuanlık onu kullandım ek olarak 100 tl hediye çekim vardı normalde 6300 tl razer v3 çok arada kaldım şahsen beyaz olması benim için çok iyi ama cloud 3 deyince kafam karışıyor
  3. D

Merhaba dostlar, şu anlık arafta kaldığım bir durumu size bildirmekteyim. Fazlasıyla oyun oynayan ve fazlasıyla da şarkı dinleyen biriyim. Şarkısız oyun oynamıyorum, öyle diyeyim. Şimdi sorum şöyle: Sizce hangi kulaklığı almam mantıklı olur? Amazon'da şu an indirimlerim mevcut. Cloud 3S 5400'e...
  4. D

❌İndirim Bitti! Kurban Bayramına özel İncehesap Gaming gecesinde gecenin yıldızı ürün 1 TL 🔥

Bu şekilde alan çok olmuş hocam farklı forumlarda da gördüm.
  5. D

❌İndirim Bitti! Kurban Bayramına özel İncehesap Gaming gecesinde gecenin yıldızı ürün 1 TL 🔥

Arkadaşlar sepete şuan eklesek zamanı geldiğinde sepette yenilesek sayfayı düşer mi bilgisi olan var mı acaba ?
  6. D

1 ay kala TYT yetişir mi?

Herkese merhaba, Başlıktan da anlayacağınız gibi bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. TYT üzerinden sınava gireceğim, herhangi bir alanım yok. Hedefim Çok Boyutlu Modelleme ve Animasyon bölümü. Bu bölümün geçen yılki taban puanı 317, taban sıralaması ise 674 bin. Şu anda deneme...
  7. D

Mert Hoca zero kamp vs Bıyıklı Matematik temel kamp

Kitabı satın aldım yorumlarınız için teşekkürler Mert Hoca'dan gideceğim. Soru bankası olarak antrenmanlarla matematik 1 veyahut mikro diyorlar, sizce uygun mudur?
  8. D

Mert Hoca zero kamp vs Bıyıklı Matematik temel kamp

Arkadaşlar merhaba. Sorum başlıktaki gibi. Benim çoğu derslerim tamam denilebilir fakat matematiğim yok, 1 net bile anca çıkarabiliyorum. Günlük 3 4 saat çalışıyorum fakat uzun videolu dersleri izleyemiyorum, o yüzden mert hoca daha iyi geldi bana yine de size soruyorum izleyip güzel bir net...
  9. D

Dijital oyun tasarımı mı Grafik tasarım mı ?

Merhabalar, 15 yaşındayken After Effects'e başladım ve 17 yaşıma kadar kendimi geliştirmeye devam ettim. O dönemde Photoshop ve Premiere Pro gibi programları da kullandım. 18 yaşıma geldiğimde ise bir yıl içinde Blender’da modelleme yapmayı öğrendim; low poly olsa bile programa kısa sürede...
  10. D

Asus dual Rtx 4060 ve ryzen 5 5600'e 24000 verdim değer mi

Kargom geldi artık sanırım yapacak bir şeyim yok yinede teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. Kazıklandım gibi hissediyorum şuan ama olsun
  11. D

Gaming gen’de de peşin fiyata taksit yaptım 6 aya hocam ya iade falan yaparım da daha çok uğraşmak istemiyorum çalışıyorum şimdi iade yapsam onu bekleyeceğim sonra tekrar sipariş vereceğim uzun uğraş biraz yorumunuz için teşekkürler bu arada. 1720160558 Teşekkürler hocam.
  12. D

Cevap verebilecek var mıdır acaba gerçekten çok merak ettim de ve üstüne biraz moralim kaydı o fiyata 4060ti var diye.
  13. D

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rtx-4060-ti-8gb-oc-a520m-a-pro-500gb-ssd-16gb-ram.html Şu nasıl peki arkadaşlar. 4060 ti bu ama benim aldığım mı daha iyi genel olarak.
Geri