denodeniz35 isimli üyenin son içerikleri

1. D

PC de Günlük Kullanımda Takılma Sorunu

PC oyun dışı kullanımda gerçek anlamda kasıyor. Hangi tarayıcıdan açtığım önemli değil, google, brave, edge vs fark etmeksizin günlük kullanımda takılıyor. Örneğin herhangi yeni bri sayfa açtım. Bir forums sayfası olur, kick, twitch youtube vs aşağı soğru sayfayı scoll ederken ciddi takılıyor...
  2. D

Anlık FPS Drop Sorunu

Genel olarak hikayeli AAA oyunlar oynuyorum. En akıcı oyun deneyimi FPS sabitleyerek ve vysnc açarak oluyor. Ayrıca ekran HZ ayarımı da sabitlediğim FPS e getiriyorum. Örn oyunda minimum 80 FPS alıyorsam monitörümü de 80 HZ e çekiyorum ve vysnc açıyorum. Eğer monitörün HZ ayarını değiştirmeyip...
  3. D

İnternet indirme hız sorunu

hayır ama normalde de bütün cihazlar kapalıyken ölçmüordum bir sorun yoktu.
  4. D

İnternet indirme hız sorunu

İnternetim normalde 100 download olması gerekirken neredeyse tüm hız testlerinde 800-900 aralığında çıkıyor. PC ye ethernet ile bağlı. Kablo vs değiştirdim ama alakası yok. Bir türlü çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.
  5. D

Ekran Yırtılması Sorunu

Hikayeli oyunlarda takılma olduğu için Vsync açıyorum. Monitör HZ ayarını nvdia kontrol panelden özel HZ olarak oyuna göre ayarlıyorum. Vsync açınca da takılmalar vs ortadan kalkıyor. Ama bunu yaptığımdan beri tekrar normal kullanıma geçerken oyundan çıkınca monitörün kendi 165 Hz'ine...
  6. D

Texture Shimmering sorunu nasıl giderilir?

evet online oyunlarda olmuyor valorant vs de problem yaşamadım bende.
  7. D

olabilir ama %100 olacağını sanmam hiç dikkat etmedim açıkçası bakmak lazım 1744313107 yok değil gibi ya biraz baktım ama msi anakartlar ile de aynı sıkıntıyı yaşayanlar var
  8. D

asus prime B650 MA WIFI 2
  9. D

yok inan değil. 2 farklı yerde denedim çünkü farklı evlerde. ama kimisinin sorunu böyle de çözülmüş bu arada. en azından benimki bundan kaynaklı değilmiş
  10. D

evet ama aynı anda değişmedi dediğim gibi farklı zamanlarda teker teker değiştrime fırsatımız oldu belki iki parçanın aynı anda uyumsuzluğunadandır yada bu durumda yazılımsal bir sıkıntı var bilmiyorum.
  11. D

evet farklı gpu denedim farklı işlemci ram ssd power hepsini denedim ama aynı durum aynı anda değişmedi heppsi farklı zamanlada değişti
  12. D

sistemini sen mi topladın yoksa toplanmış mı aldın peki ben kendim topladım acaba hazır alsam en azından böyle bir sorun yaşasam firmaya gönderirdim diyorum artık öyle bir şans da yok 1744312500 keşke ama nasıl yapacağız ki?
  13. D

inanır mısın artık sorunu çözüp oyun oynama hevesinden çok gerçekten sorunun neyden kaynaklandığını merak eder hale geldim hayalet gibi asla bulunamıyor çok garip
  14. D

ben geçen aylarda bayağa bir şey denedim. anakart değişti, farklı evde farklı monitör ile denedim, bios sürekli değiştirdim, driver zaten, yok ne yaptıysam olmadı. 1744312333 yazılımsal olarak çözünürlük arttırınca sorun düzeliyor evet ama FPS ten ciddi sıkıntı yiyorum
  15. D

gerçekten öyle hevesle sistem topluyorsun sonuç bu. yabancı forumlarda onlarca sayfa yazılmış çözümü bulabilen yok şaka gibi.
Geri