Ryzen 5 5600 RX 6600 sistemde FC 25'te maçta oynarken grafikler sürekli değişip eski haline geliyor yani oynarken çimlerin kalitesi karakter kalitesi düşüyor sonra tekrar düzeliyor bu 5 saniye aralıklarla oluyor bunu nasıl düzeltebilirim?
herkeze iyi akşamlar, bilgisayarı kapattıktan sonra ne olur ne olmaz prizden güç kablosunu çıkarıyorum, açarkende fişi prize takıyorum 3 4 kere power tuşuna bastıkta sonra açılıyor bir sorunmu var? yardımınız için şimdiden teşşekürler
Daha önceden de anakartım kısa devre yapmıştı. Bugünkü biraz farklı oldu. Güç kablosunun takılı olduğu prizde telefonumun şarj aleti de vardı. Şarj aletini prizden çektim çektikten sonra kasadan alarm sesi gibi bir ses geldi kapandı. Fişi çektim güç düğmesine basılı tuttum biraz taktım açıldı...
ryzen 5 5600 rx 6600 2 gün önce daha yeni gelen sistemin anakartı kısa devre verdi değiştirmek zorunda kaldım birdaha böyle sorunlar yaşamamak için ups araştırıyorum
Dün pc de anakartım kısa devre yaptı ve bozuldu ve yeni anakart aldım birdaha böyle bir sorun yaşamamak için önlemler almaya çalışıyorum bana sağlam kısa devre yapmayacak bir psu önerir misiniz? bütçem maks 3k şimdiden yardımlarınız için teşşekürler