1k-2k aralığında bir mouse almak istiyorum cs tarzı oyunlarda üzmesini istemem bunun dışında kasım indirimlerini beklemelimiyim bilmiyorum elimde şu an g300s var uzun yıllardır kullanıyorum artık baya bi eskidi mouse kablosuz olması tercihimdir önerilerinizi bekliyorum
genellikle cs2 oynayacağım bi mouse almak istiyorum mouseler hakkında bilgim çok az var bütçem 1 1.5 arası önerilerinizi bekliyorum
trendyoldan olursa ve mousepad dahil olursa daha iyi olur ama olmazsada sıkıntı yok
https://www.trendyol.com/hp/victus-amd-ryzen-7-8845hs-16gb-1tb-ssd-rtx4060-8gb-15-6-freedos-fhd-144hz-gaming-laptop-b82n5ea-p-959953848?boutiqueId=681310&merchantId=968
hocam attığınız modele maktım ama 50k yı o kadarda aşamıyorum kendim biraz araştırırken şöyle bir model buldum 3k kuponu var 3...
50k civarı bir bütçeye saibim artış yada azalışlar olabilir buna yakın fiyatlarda beni en az sene götürebilecek yazılım ve oyun amacıyla kullanılacak bir laptop almak istiyorum önerilerinize açığım
üniversite için laptop almayı düşünüyorum 40-50K arası bütçem var böyle biraz beklesem indirime giren laptop olurmu olursa ne zaman ve ne kadar fiyat düşerek indirime girebilir bi bilgisi olan varmı almışken daha iyisini almak isterim
Üniversite için bir laptop alacağım oyun da oynarım böyle bir model buldum 3000 tl kupon ile birlikte 36999 a düşüyor taksit imkanı da var sizce bunu almalımıyım
Başka önerileriniz olacaksa bütçe buna yakın az esneyebilir...
üniversite ve arada oyun oynamak için laptop alıcam beni en az 4 sene kullanabilmem gerek uygun fiyatlı olmalı en fazla 50k ye kadar çıkabilirim ama bunu dedim diye sadece 50K bandında önermeyin daha düşük fiyatlarda olabilir ve taksit seçeneği iyi olmalı
bazı markalara baktım hp ye kronik loq a...
bu sene üniversiteye gideceğimden bir tane laptop alacağım şöyle taksit seçeneği uygun olan beni 4 sene götürebilecek kronik bir problemi olmayan model önerilerinizi alabilirim kendi araştırmalarım sonucunda bulduğum bir model var benzer yada daha ucuz fiyata daha mantıklı önerileriniz varsa...
Beni yazılım mühendisliği bölümünde 4 yıl götürebilecek ve biraz da oyun oynayabileceğim bir laptop arıyorum bütce taksit seçeneği iyi olursa 40-45 lere kadar çıkabilir taksit olmassada 25 civarı olur beni 4 sene götürebilmesi en önemli husus önerilerinizi bekliyorum