denowy isimli üyenin son içerikleri

1. denowy

Google Play'de VPN ile Oyun Satın Alırsam Sorun Çıkar mı?

Geçenlerde Türkiye Play Store'unda olmayan bir oyun buldum ve almaya karar verdim. Almadan önce bir iki kişinin VPN ile aldığı için sorun yaşadığını gördüm, ben de oyunu VPN açıp Papara kartımdan alacağım, bir sorun çıkar mı sizce? 1741641460 Not: İşlem Yapacağım Hesabı Japonya ağında kurdum ve...
  2. denowy

Android Redmi Note 8 (ginkgo) custom ROM önerir misiniz?

Ne önerirsin peki, Google apps felan ne olur?
  3. denowy

Mi room zaten Xiaomi' nin ROM' u. Bana Xiaomi' nin gereksiz dayatmaları gibi işi olmayan ve ram sömürmeyen bir rom lazım
  4. denowy

Elimde bir tane ginkgo var ve Xiaomi'nin işkencelerinden kurtarmak istiyorum. En hafif ya da diğer tabirle oyun için en hafif olan custom rom hangisidir? Ayrıca Google uygulamaları da (google play vs.) yüklü olmadığı için custom ROM' larda Play Store' dan uygulama indiremiyorum. Ne yapmalı?
  5. denowy

Hugola-Orchestra Alınır Mı ?

Ekran kartından değil o çıkacak olan pc den bahsediyordum. Biraz üstü kapalı yazmışım.
  6. denowy

Ya ben de araştırdım baya, düşündüm dedim bunun oyunları da var bir de diğer ekipmanlar falanda var. O yüzden baya düşürdüm çıtayı. 1675072489 Peki ne zaman çıkar ? Bu arada ekran kartlarından hangisi iyi ?
  7. denowy

Teşekkür ederim, ben biraz daha araştıracağım. Verdiğin bilgisayarı da bi kenara da yazdım.
  8. denowy

Doğru diyorsun ben de araştırdım alınmaz. Peki bi önerin var mı ? Max 12.000 tl, onun dışında monitör kulaklık falan filan alacağım birde.
  9. denowy

Peki sence bu iki sistemden hangisi daha iyi fos verir ?
  10. denowy

Doğru diyorsun alınmaz, ben de sorumu sorduktan sonra biraz araştırdım, Furkan isimli bir youtuber fiyat performans bilgisayarı göstermiş ama ben o bilgisayarın sayfasına ulaşamadım. Sonra ise donanım arşivi isimli youtube kanalından...
  11. denowy

Hugola'nın 3 - 4 ay önce itopyada pc toplama videosundaki orchestrayı almayı düşünüyorum ( 32 gb ram çok mudur bu pc için peki ? ). Öneriniz varsa şu özellikleri olması brnim için yeter: Fps sorunu olmasın, donma kasma olmasın benim için yeterli. Bir de fiyat fazla uçuk kaçık olmasın yeter. İlk...
Geri