Geçenlerde Türkiye Play Store'unda olmayan bir oyun buldum ve almaya karar verdim. Almadan önce bir iki kişinin VPN ile aldığı için sorun yaşadığını gördüm, ben de oyunu VPN açıp Papara kartımdan alacağım, bir sorun çıkar mı sizce?
1741641460
Not: İşlem Yapacağım Hesabı Japonya ağında kurdum ve...
Elimde bir tane ginkgo var ve Xiaomi'nin işkencelerinden kurtarmak istiyorum. En hafif ya da diğer tabirle oyun için en hafif olan custom rom hangisidir? Ayrıca Google uygulamaları da (google play vs.) yüklü olmadığı için custom ROM' larda Play Store' dan uygulama indiremiyorum. Ne yapmalı?
Ya ben de araştırdım baya, düşündüm dedim bunun oyunları da var bir de diğer ekipmanlar falanda var. O yüzden baya düşürdüm çıtayı.
1675072489
Peki ne zaman çıkar ? Bu arada ekran kartlarından hangisi iyi ?
Doğru diyorsun alınmaz, ben de sorumu sorduktan sonra biraz araştırdım, Furkan isimli bir youtuber fiyat performans bilgisayarı göstermiş ama ben o bilgisayarın sayfasına ulaşamadım. Sonra ise donanım arşivi isimli youtube kanalından...
Hugola'nın 3 - 4 ay önce itopyada pc toplama videosundaki orchestrayı almayı düşünüyorum ( 32 gb ram çok mudur bu pc için peki ? ). Öneriniz varsa şu özellikleri olması brnim için yeter: Fps sorunu olmasın, donma kasma olmasın benim için yeterli. Bir de fiyat fazla uçuk kaçık olmasın yeter. İlk...