denoxan isimli üyenin son içerikleri

1. D

Sevdiğim kız için napmalıyım

Kankam lise son sınıf ikimizde aynı sınıftayız
  2. D

Sevdiğim kız için napmalıyım

Konu: Hoşlandığım kızla ne yapacağımı bilmiyorum (tavsiyeye ihtiyacım var) Merhaba arkadaşlar, Direkt konuya gireceğim. Bir kız vardı, bana gelip benden hoşlandığını söyledi. Biz de denedik ama sadece 2-3 gün sürdü. Sonra ben ayrıldım, çünkü yapım gereği biriyle konuşmaya başlayınca kısa...
  3. D

Dövmem soluyormu yoksa iyleşme sürecindemi

Çok teşekkür ederim dovmecime sordum bana gri renkte olduğu için böyle olduğunu söyledi bazı yerlerine gri renkte atmıştı çünkü ama bazı yerlerine üstünden geçmeyi düşünüyorum yorumun için teşekkürler gerçek anlamda yardımcı oldun içimi rahatlatın sağol
  4. D

15 k normalde indirime girince 8 k ya halletim
  5. D

Valla reis bakıyorum internette 1 ay bekleyip öyle bakın diyolar şuanki Hali normalmiş 20 gün sonra bakıcam hala bu şekildeyse dövmeciye rötuş a gidicem
  6. D

Hayır kremi sürdüm güneşe degdirmemeye calistim her zman kendime gölge yaptım yada golge yerlerden gecmeye özen gosterdim
  7. D

Dövmem ilk yapılana göre çok soldu 10 gün falan geçti üstünde adam akıllı kabukta kalmadı sizce bu normalmi
  8. D

Metro exodus kötü son alternatifi

Teşekkürler
  9. D

10. D

Haklısın ama sonun bu kadar berbat biticeği aklımın ucundan bile geçmezdi
  11. D

1746913407 Boşver kankam çokta önemsemiyorum insanların dediklerini
  12. D

Az önce Metro Exodus'u bitirdim ve kötü sonla moralim o kadar bozuk ki. Oyunu bir daha oynayacağım. Bu sefer iyi sonla bitirmeye çalışacağım. Metro'nun butun serisini kötü sonla bitirdim ama bu garipti hiç hoşnut olmadım. Oyuna başlıyacak olanlara tavsiye masum ve teslim olan insanları sakin...
Geri