Gariban dostu AMD be, yıllar sonra güzel bir kart çıkarttılar. Şimdi nvidia düşünsün TR'DEKİ satıcılar seve seve nvidia kartların fiyatını düşürecek veya...
Normalde indirim kodu vardı, ancak süresi bitti o yüzden konuyu düzenledim...
Öncelikle Migros Hemende oluyor.
Normalde piliç ızgara tava kg fiyatı 280-300...
Bizi aldatan bizden değildir ahlak düzeyi yerlerde artık. Anlamıyorum ki hakkın olmayan paradan ne hayır göreceksin. İnsanlar ahlaksız artık da sen de bile...
Ben gerçekçi bir adamım motivasyon olsun diye konu açtıysan çalış kardeşim. Bu işler şu olursa bu olursalar ile gitmiyor oturup çalışmalısın. Kimse sana kaç...
Arkadaşlar Merhaba, Bu incelemeyi yapma sebebim hiçbir forumda yazılı bir inceleme veya kullanıcı deneyimi bulamamam. Ve aslında odyssey serisi ve G4...
Satıcıların fiyatı düşük tutacağını sanmıyorum. Adam nvidia kart çekmiş dolarla borçlanıp ürün stoklamış. Amd'nin fiyatını dip verip nvidia kartları daha az...
Ben alırken 52 falandı sanırım bu kart. Bu arada almayı düşünen olursa başarılı bir tasarımı ve soğutma performansı var. Çok stabil oc yapılabiliyor 3250 ve...
Aynı anakartta sahibim wifi ile kullanıyorum ethernet kablosu takmadım. Girip bir bakmak istedim 5Gb/s hızda ağ transferinde imkan veriyor. Resmi sitesinden...
Bütçe biraz kısıtlı dostum, replika ürünler var ama benim elimde yok o yüzden direk şunu seç diyemiyorum. Parfümerilere gidip kendin koklasan daha içine...