D

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• D
      dentisttt, Markalı Hazır Sistemler kategorisinde Acil tavsiye sistem önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Bilgi sahibi arkadaşlar sistem hakkında ne düşünüyorsunuz sistem genel olarak iyi bir sistem mi alınır mı ben pek anlamıyorum kusura bakmayın yardımcı...
    • D
      dentisttt, Bu sistem iş görür mü? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.idefix.com/pch-ga2-rx-9060-xt-intel-i5-14600k-16-gb-ddr5-500-gb-ssd-gen3x4-650w-oem-paket-p-19798870#sortId=19798870 bahsettiğin sistem bu mu...
    • D
      Hocam monster çalışanı değilim,2-3 aydır sistem araştırıyorum peşin param yok, yaptığım araştırmalar sonucunda 12 ay taksit olacak şekilde en uygun sistem...
    • D
      Kral bütçem yok 12 ay taksit imkanı beni cezbediyor
    • D
      dentisttt, Bu sistem alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Peki kral bu sistemin özellikleri nasıl? Sadece almak için sormuyorum,özellikler hakkında bilgim olmadığı için başka sistemlere bakarken bununla...
    • D
      dentisttt, Markalı Hazır Sistemler kategorisinde Bu sistem iş görür mü? başlıklı bir konu açtı.
      Selam arkadaşlar,pc ve özellikleri haklında pek bilgisi olmayan biriyim. Bu sistemin özellikleri iyi mi sizce? Cs2 ve benzeri oyunlar oynamak için almak...
    • D
      dentisttt, Bu sistem alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Neden 1770744542 Kral pc hocasında 12ay taksit var ama fiyat yükseliyor,benim gösterdiğim peşin fiyata yapıyor taksiti,ben sadece attığım sistem işimi...
    • D
      dentisttt, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde Bu sistem alınır mı? başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba arkadaşlar bilgisayar almak istiyorum ama sistemler hakkında pek bir bilgim yok. Acaba bu sistem yeterli mi? Cs2 gibi oyunlar oynamak için almayı...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,897
Üyeler
188,669
Son üye
kn1ble
Geri