Merhabalar bütçem max 10k ama o bütçeye de çok çıkmak istemiyorum şu an nolan veya caberg kask düşünüyorum o bütçeye çıkarsam var mı önerebileceğiniz kaliteli çene açılır kask
Ls2 scope 2 ve ls2 strobe 2 nin farkını anlayamadım biri termoplastik biri kinetik polimer alaşım demiş kinetik polimer...
Arkadaşlar konudan bağımsız elimde phanteks p300a var 2 ay kullanmak nasip oldu sonra yeni PC alınca o kasaya tasimadim tertemiz duruyor elimde almak isteyen arkadaş varsa yardımcı olurum
Kral çok teşekkür ederim bir sorum olucak kusura bakma bilmedigimden soruyorum montta dahili sırt göğüs vs koruması var mı yada desteği ? Açıklamayı okudumda tam anlamadım birde şu an bu fiyatlar gerçekten indirimli mi dün bir ürüne bakmıştım başka yerde de aynı fiyata bulmuştum da ondan...
Arkadaşlar muhabbet baya uzamışda totalde 30-40 k arası bütçem var kask-mont-eldivene ayiracagim bir bütçe bu bana da öneride bulunabilir misiniz ekipman işinden çok anlamıyorum varsa yardımcı olabilecek yardımcı olursa sevinirim.
Hocam üründen memnunum bı sıkıntı yaşamadım henüz tek sıkıntı dahili uydu alicisindaki normal kanallar 1080p değil 1080i olacak şekilde bu da biraz kaliteyi düşürüyor ben çok normal kanalları seyretmedigim için rahatsız olmadım muhtemelen çoğu Android TV 1080i çekiyor kanalları TV nin problemi...
kampanya yeni abonelere ozelmis daha 1 ay once abone oldum tt fiber altyapısında ama garip bi sekilde bana 100mbps den fazla vermiyorlar fiber olmasına ragmen sistem izin vermiyor diyorlar.
1748872142
Kanka tt fiber altyapisinda kablonet kullanıyorum Daha once ayni adreste turknet...
arkadaşlar aynı kampanya geçen ayda oldu okey güzel kokular var ama kalıcılık 0 diyebilirim 30 dk sonra yok oluyor 4 kutu almıştım aldığıma bin pişmanım kalıcılık isteyenlere duyurulur.