Ben güzel oynayan rakibe helal olsun derim hep hatta arkadaşlık isteği atarım ama hileler kendini cok belli ediyor.Adam SSG alıyor herkese tek atıyor adam acık acık hileyim diyor zaten banlatamazsın beni diyor yani adamlar öyle bir tollüyor ki bizi basemizden çıkamıyoruz
Şimdi herkes diyor ki bana hile denk gelmedi siz öyle sanıyorsunuz adamlar hileyle vuruş yapmıyorlar ki taa baseden izliyorlar rakibin nereye rushlayacagını. Adamlar sizin nereye gideceğinizi bildikleri için kendi takımına Info verip ona göre pusu atıyorlar.Valvede bunu anlayamıyor
Ben oldum olası hile görünce krize giriyorum işten keyifle geliyoruz giriyoruz oyuna hasta olup çıkıyoruz. 12-0 yendiğimiz adamlar bir mola veriyorlar maçı çeviriyorlar napcaz bilemedim arkadaş listemi temizleyeyim mi
Arkadaşlar ben CS2 oynuyorum benim diğer arkadaşlar sürekli cagırıyorlar beni kötü oynadıkları için onlarla gitmek istemiyorum kafayı yiyorum ama iyi cocuklar. Ben onlardan gizli nasıl oynayabilirim
Hileler yüzünden oyundan soguduk hangi seçkin maça girsem hile geliyor.Rakip maçta yenilince mola istiyorlar hemen acıyorlar.Biz bu oyunu temiz sekilde nasıl oynayacaz?