Araçlarını ve haritanı kontrol et, CSP versiyonun eskiyle yeniye çek, herhangi modu kurarken oyun dosyalarına hasar vermiş olabilirsin dosya doğrulama yap ayrıca pure shader değil weather scripttir senin görüntüne asıl etki eden şey CSP'dir.
İlk slot hep X16 olur diğer slotlar ise X8 belki çok üst düzey anakartlarda çift X16 felan bulunuyordur. SSD'nizi ilk slota takın en iyi okuma yazma değerlerini o slotta alırsınız.
İtopya pahalı satıyor hocam ordan almayın vatanda baya indirime giriyor ekran kartları tabi şu vram sıkıntısında bidaha olurmu emin değilim ama yinede diğer sitelerde fiyatlar daha uygun ve şunu da söyleyeyim itopya müşteri hizmetleri rezalet eğer bi sorun yaşarsanız çoğu zaman sizi...
Hocam maalesef aynı şeyi geçen ayın başında yaşadım hala almak için uğraşıyorum fakat rezalet Microsoft hesap kurtarma konusunda adamlara aldığım oyunların E-fatura sını bile yolladım yeni hesap açın o zaman diyorlar bi dahada Microsoft Store'dan bişey almam onuda geçtim PC'deki yerel hesabımda...
Daha geçen geldi be hocam AC Rallynin çıkışına özel neyse bi daha gelir indirim sık sık düşüyo zaten. AC EVO ve Rallynin bundle ı var onu alın daha ucuza geliyor.