DePiedra54 isimli üyenin son içerikleri

1. DePiedra54

Öneri Monitör Önerisi; "5060ti Kasa'ya"

Hocam OLEDE çıkamıyorsanız düşünmeyede gerek yok 😀
  2. DePiedra54

Hangi ekran kartını almalıyım?

Hocam eğer bütçe arttırmayı çok istemiyorsanız en ucuz 5070'i alıp geçin ama dersenizki benim kartım RGB li olsun soğutması çok iyi olsun o zaman top tier modelleri düşünebilirsiniz (9070XT almayıda düşünün bence aradaki performans farkı yabana atılacak gibi değil).
  3. DePiedra54

Çözünürlük arttıkça işlemcinin önemi azalır işlemcinizi değiştirmeye gerek yok büyük bi upgrade yapmayacağınız sürece (AM5'e) geçiş gibi.
  4. DePiedra54

Öneri SİLKROAD OYNAMAK İÇİN ÖNERİ (laptop)

Hocam 2. Eldeki laptop fiyatları hatta sadece laptop'ta değil genel olarak saçma sapan bi uçukluk var fiyatlarda bakacaksanız sıfır bakmanızı tavsiye ederim. He 2. Elde güzel ürün düşürebilirsenizde güzel.
  5. DePiedra54

Eldeki kasa satılıp DDR5 sisteme geçilebilir yada 5070 yerine 9070XT de alınabilir tabi AMD önyargınız yoksa çünkü 5070Tİ ayarında bi kart.
  6. DePiedra54

Yardım Xpg Ramler rgb bozukmu?

Armoury Create kurarsan SDK Memory pluginini kurman lazım yoksa algılamaz.
  7. DePiedra54

2.El Fanları Çalışmayan 1660Super Alınır mı?

Ederi o normalde, şuan fiyatları 4.5-6K gibi saçma bi aralıkta o fiyatlara RX6600 varken 1660 gibi eski bi karta bu parayı vermek akıl kârı değil.
  8. DePiedra54

Çalışma masası yaptırmak ne kadar tutar

Hocam bize soracağına herhangi bir marangoza gidip sorsana
  9. DePiedra54

Bilgisayarımı 60kya satmalımıyım?

60-65 e zaten sıfır 5070 sistemler var ederi 55 ve altıdır.
  10. DePiedra54

B450m s2h anakartım var dragos 240 sıvı sogutma aldım nasıl bağlarım

Çalıştıramazsın eğer farklı bir bağlantı seçeneği yoksa.
  11. DePiedra54

2.el 6000tl civarı ekran kartı önerisi

3 seneye yakındır 6000 serisi kart kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım içiniz rahat olsun genellikle sorun yaşayan insanların çoğu diğer parçalarından (psu vb.) yada bilgisayar üzerinde yaptığı bilinçsiz ayarlardan dolayı bu sorunu yaşıyor.
  12. DePiedra54

Liqui Moly 10w40 (Mos2) Araç Yağı

Hocam 1 litre durduk yere yağ eksiltmez illa dış kısımdan gözükmek zorundada değil aracınız yağ yakıyorda olabilir onuda motor içini açmadan göremezsiniz egzozdan mavi vey gri duman çıkıyormu ve yanık kokusu varmı çıkan dumanda. Veya sizin aracınızın kronik yağ eksiltme sorunuda olabilir motoru...
  13. DePiedra54

Liqui Moly 10w40 (Mos2) Araç Yağı

Hocam onun yerine araç hangi kısımdan yağ kaçırıyosa onu halletseniz daha iyi olur.
  14. DePiedra54

Steam envanterime erişemiyorum

Hocam bendede pazarda aynısı oluyor yoğunluk var sanırım ama envantere erişemiyorsanız VPN ve türevi şeyleri kapatıp deneyin bi ara bende yaşamıştım çünkü.
  15. DePiedra54

G29 mu t248 mi almalıyım

Eksisi yok artısı ilk ve en büyük artısı hybrid drive olması bi direct drive tabii ki değil fakat G29 un dişli sisteminden kat kat iyi ve güçlü, sonra üstünde ekranı var farklı profiller arasına geçiş yapabiliyorsun eğer oyun destekliyorsa hız, devir gibi değerleri ekranda görebiliyorsun
Geri