Gigabayt b760 anakart
İ5 12 nesil ispemci
16 gb ram
Gigabyt 4060 ekran karti
Sorum su bu ozelliklerde bi pc ile windows 11 gecmelimiyim yoksa windows 10 ilemi devam etmeliyim
Merhaba 1000 1500 arasi tws kulaklik onerisi istiyorum daha once lenovo kullaniyordum omrunu tamamladi suan bass tizi duzgun dış dunya ile iliskiyi kesebilecek bir kulaklik istiyorum onerisi olan varmi kulak ustu istemiyorum
Merhaba arkadaslar sayi tuslari olan mekanik klavye onerisi olan varmi gerek yazilimda kullanacagim gerek oyun oynarken kullanabilecegim swicler hakkinda hicbir bilgim yok ona gore tavsiye verirseniz sevinirim
Baktım onlar eternet kablosu ile iki pc bir birine baglayarak yapıolar ben bunla ugrasmak yerine aynı modem üzerinde baglı olan pc bir birine dosya alısveriş için kullanmak istiyorum yani bir ofis ortak dostası gbi
Öncelikle selamın aleyküm arkadaslar benım evimde 2 tane bilgisayar var pek bilgim olmadıgı için 2 masa üstünüde bilgisayarımda modeme ethernet kablosu ile modeme bağlı benım sorum şu ben bu iki bilgisayar arasında dosya aktarmak için ağ kurmak istiyorum ama nasıl yapcağımı bilmiyorum yardımcı...
Bu gune kadar boyle bir problemim yoktu evet biliyorum sistem cok kotu ama bu gun formattan sonra bu hale geldi islemci ne kadar kotu olursa olsun hic bir islemci bence bosta iken yuzde 70 calismasi normal deyil sanirim yanlis bilmiyorsam
Oncelikle selamin aleykum arkadaslar intel pentium g3260 islemcim var bosta iken hic birsey acik deyilken cpu yuzde 70 de calisiyor internet felan actigimda yuzde 100 e yukseliyor sicaklik degerleride 56 ile 65 derecelerde sizce sorun ne olabilir
Ben bu sayfayi arkadas sayesinde yeni tanistim aranizda yeniyim bilmiyordum pc topladim boyle bi kasa verdiler 3 ay oldu daha toplayali arka fanlaein ledleri patladi aradim rainbow model fanlaei deyismiyor dediler