Dernn isimli üyenin son içerikleri

1. D

2k monitör tavsiyesi ips

Dostlar selam 2k monitör almak istiyorum. 9070xt ekran kartı 9600x işlemcim var. Bütçe 10 bine kadar tavsiyelerinizi bekliyorum
  2. D

9070xt hazır sistem tavsiye

Arkadaşlar hayırlı akşamlar, böyle bir sistem gördüm sizce fiyat performans açısından nasıl? https://www.incehesap.com/ripple-gold-tavsiye-sistem-fiyati-63171/
  3. D

Rx 9070xt hazır sistem içerik düzenleme tavsiyesi

Hocam verdiğiniz cevap için teşekkür ederim bu parçalara uygun sistem toplasam daha iyi olacak sanırım
  4. D

2k fps ve hikayeli oyunlar karışık, sadece oyun için topluyorum. Geri kalan parçalar için 50k bütçe var ortalama
  5. D

Hocam şuan elimde msi b850 anakart, 1200w enermax psu ve lian li 240mm sıvı soğutma var bunları indirimlerden aldım geçen hafta kalan parçalar ile ilgili tavsiye verebilir misiniz teşekkürler
  6. D

Hocam açıkçası daha önceden pc toplamadığım için emin olamıyorum
  7. D

Hocam bir sorum daha var ben geçenlerdeki indirimlerden kendim tek tek toplarım diye msi b850m gaming anakartını almıştım 7600 tl ye. Acaba bu anakartı gaminggene göndersem bu sisteme taktırsam asus b650m r ye yükseltmeden, fiyat performans açısından daha mı iyi olur yoksa iade mi etmeliyim...
  8. D

Düzeltme: anakartı da asus b650m r olarak değiştirdim
  9. D

Arkadaşlar herkese merhaba, ekte linkini bıraktığım sistemi ramlari 32 gb lexar, ssd yi gen4 lexar nm790 olarak özelleştirip satın almak istiyorum. Toplam fiyat 55.500 civarına geliyor, iyzico ile biraz indirim oluyor. Sizce Fiyat nasıl, ayrıca anakart ve işlemcide yükseltme yapmam lazım mı...
Geri