Deryadeniz isimli üyenin son içerikleri

1. D

A101 kasa açığı ödemesem ne olur

Kral 850 tl istiyolar paradan yana sıkıntı yok ben bozuk vermemeleri bozuk yok mu dediğimde müşterilerden toplayın diyolardı müşterlerin de hepsi tırcı %80 200 tl den aşa para yok bu yüzünden uyuz oldum işten cıkmadan once de kurulmuştum cıktığımda benden bok para alırsınız diyodum kendi kendime 😆
  2. D

😄kral engellicem ay başı para yatınca yollıcam dedim para ayatsın engeli basıcam dava falan açarlar mı
  3. D

Merhaba arkadaşalar ben a101 de yaklaşık 1aydır çalıştın 1 hafta önce de ayrıldım şimdi benden kasa açığı ücretini ibaana yollamamı istiyolar kasaya vardiyalı geçicez demelerine rağmen sürekli beni kasaya geçirdiler yoğun bi konum üzerinde olduğu için kasada tek başıma baya yoruluyodum o...
  4. D

Bilgisayar açılmıyor

Kral oturuyo da temasızlık falan yapıyo galiba pc açılmıyo 1718530309 Şırıngayı ordadan kırıp yapılıyomuş ya öyle yapacam yada bilgisayarcıya götürücem 2 dk halletsin
  5. D

Bilgisayar açılmıyor

Herkese iyi bayramlar arkadaşlar pc yi çalıştırdım işlemciyi sökünce çalıştı ama işlemci soputucunun vidalarını açmamla işlemcide cıktı sağa sola oynatmama bile izin vermedi işkemcinin pinlerinde çok hafif bi yamukluk var bundan sıkıntı olur mu olursa da nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız...
  6. D

Bilgisayar açılmıyor

İnşallah bozmamışımdır işlemciyi söküp yekrar takıcam işlemci fanını da hava almasın diye sonuna kadar çevirmiştim onuda hafiften hava almıcak şekilde gevşek takıcam çalışır inşallah olmadı bilgisayarcı yolu gözüktü gibi😔
  7. D

Bilgisayar açılmıyor

Yok kral ya yemedi yine olmadı
  8. D

Bilgisayar açılmıyor

Psu kablosu derken bütün PSU kablolarını mı?
  9. D

Bilgisayar açılmıyor

Hocam ilk ona baktım hatta güç tuşu bozulmuş olabilir diye reset tuşu ile yer değiştirip denedim ama yine yemedi 1718298207 Acaba statik elektirik le alakası olabilir mi ama anakarta elektirik gidiyo çunku çıplak elle dokundum
  10. D

Bilgisayar açılmıyor

Kral bende öyle düşündüm de ekran kartının güç kablosunu çıkardığımda kırmızı yanıyo ana karta güç gitmese kırmızı ışık da yanmaz diye düşünüyorum 1718297310 1718297534 @Emre Zengin hocam yardımcı olur musunuz
  11. D

Bilgisayar açılmıyor

Açtım ama malesef orda kimse cevap yazmadı
  12. D

Bilgisayar açılmıyor

Hayır kral çalışmıyor güç tuşuna bastığımda pc hiç tepki vermiyor
  13. D

Bilgisayar açılmıyor

Denedim hatta gidip yeni bios pil bile aldım
  14. D

Bilgisayar açılmıyor

Bugün bilgisayarımın termal macununu değiştirdikten sonra bilgisayar açılmadı tuşa basmama rağmen tepki vermiyor ekran kartının işığı yanı ama güç tuşuna bastığımda açılmıyo tuş bozuk değil kısa devre de yemiyor nasıl yaparım yardımcı olun
  15. D

RX 6600 ekran kartına işlemci önerisi

Ben bu fiyatlara işlemci bulabiliceğimi hiç bilmiyodum daha kendi elimdeki işlemci satılmadığından satıldığında 5600 indirimden flaan bulbilirsem benim de aklımda o vardı ama olmazsa da 5500 alıcam gibi
Geri