Hocam tam olarak PCIe güç hattı sorunu ne demek acaba birazcık açıklama şansınız var mı? kendim bios pilini çıkardım, bataryayı da çıkardım ve tekrar taktım ama hiç tepki alamadım. başka da bir şey yapmadım. Pc kapandığında çıt diye bir ses duydum. hafif bir sesti.. şuan laptop öylece duruyor...
Laptop şarjda idi, oyun açılırken hafif bir çıt sesi geldi ve kapandı. Güç düğmesine 10-30 saniye bastım, fişini takıp çıkardım ama hiçbir şekilde tepki vermiyor, ışık vs yanmıyor. Sanırım anakart denen şey yanmış olabilir. Sizce neden kaynaklıdır? Laptop acer nitro 5.
Acaba bana maliyeti ne...
hocam arka kılıfı açması sıkıntı ya
1760727143
yapışkanı nasıl çıakrtabilirim
1760727429
hocam arka kapak yapışkanlı oldugu için o yağışkanı nasıl açabilirim? youtubede adamlar ısıtıp açıyor sanırım mikro dalgaya falan koyuyorlar. ben nasıl açabiilirim ?
hocam sürekli cihazın kendini yeniden başlatmaya çalışması bataryanın yeterli gücü verememesinden mi kaynaklı?
1760719540
dün akşam sabaha kadar kapalı durdu, simi de çıkardım ama hala aynı. şarjdan çıkardıgım anda ya hemen ya da 2 3 dk içinde kapanıyor. sadece şarj olurken kapanmıyor...
Redmi note 8 pro telefonum bataryası dolu olmasına rağmen sürekli açılmadan kapanıp tekrar açılıyor, redmi yazısı geliyor, kapanıyor, tekrar redmi yazısı gelip tekrar kapanıyor. sadece şarja takarsam açılıyor, şarjdan çektiğim anda veya birkaç dakika içinde tekrar kapanıyor. Telefonum yurtdısı...
Arkadaşlar Nvidia'nın vermiş olduğu 3 aylık xbox game pass kodunu ne zamana kadar kullanmam gerekiyor? Elimde kod var ama henüz kullanmadım. Bunun bir son kullanma tarihi var mı acaba?