Dostlar intel i5 10400F uyumlu bir anakart arıyorum. Birkaç özellik olsun istiyorum. Bunlar ;
Kesinlikle ATX olacak.
Ram slotu 4 olacak.
Vrm'leri en azından orta kalitede olacak.
Ortalama bütçede 1500 civarında olacak.
Ben MSI MAG B460 TOMAHAWK modelini düşündüm fakat yorumlarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar bu iki anakartın farkı nedir acaba performans bakımından çok fazla bir fark var mı aralarında ?
işlemci olarak ryzen 5 3600 olacak bu arada.
Merhaba arkadaşlar soru yukarıda başlıkta var. Ek olarak da ekran kartı asus rog strix 1050 ti kullanıcam. Hangi anakart modeli uygun olur.
Not : Tercihim asustan yana olmasıdır.
Arkadaşlar Merhaba İntelden amd ye geçiş yapacağım da anakart konusunda kararsız kaldım. İleriye dönük olarak uzun bir müddet daha anakart değişikliği yapmıcam. İşlemcide ryzen 5 3600 almayı düşünüyorum ileride r7 3.nesil veya 5.nesil olarak değişiklik yapabilirim. Ömür ömürlük olarak...
Arkadaşlar 1 tb lik ssd almayı düşünüyorum fakat 980 modeli yeni çıkan bir model olduğu için detaylı bilgim yok. Sanırım dram yokmuş. Bana ne gibi bir dezavantajı olur ?
Bunun yerine de bi ihtimal Sandisk 1 Tb Ultra m2 ssd almayı düşünebilirim. Sizde hangisi daha avantajlı olur ?
Arkadaşlar merhaba, evime superonline fiber 100 mps bağlattım. kablolu kullanımda hiçbir sıkıntı yok fakat evimin arka ve dip odalarında wifi cok az cekiyor. 2.4ghz veya 5ghz farketmez önerebileceğiniz güzel sağlam bir sinyal güçlendirici var mı ? Fiyat problem değil sadece bu sıkıntıdan...
Merhaba arkadaşlar, yedek ve oyun kurulumu için bir hdd almak istiyorum ama sesli çalışan hddlere kesinlikle bulaşmak istemiyorum. Bildiğiniz sessiz çalışan bir model varmı ?
ben araştırmalar sonucunda Wd blue olarak çok yerde bilgi gördüm ama sizinde tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kullananların...
Konuyla pek alakası yok ama z490 anakartlar ileride olası 11.nesilleri destekliyor mu hocam bilgin var mı ? olası ilerde işlemci değişikli olursa diye düşündüm.