İkinxi el Ryzen 5 2600x işlemcili bir sistem toplamam istiyorum. Bütçem baya az. İkinci el alırken nelere dikkat etmeliyim, neyi ikinci el almalıyım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
https://www.trendyol.com/acer/um-wx2ee-b03-21-5-inc-1ms-75hz-vesa-audio-zeroframe-monitor-ka222q-bbmiix-p-372670976?boutiqueId=617585&merchantId=114271
Verdiğim bağlantıdaki monitörü alacağım fakat kontrast kısmında 100.000.000:1 yazdığını gördüm. Biraz araştırınca bazı monitörlerde bu sayının...
60 dereceler bildiğim kadarıyla gayet normal dereceler bilgisayarıızı resetleyen başka bir şey olmalı güvenilir bir teknik servise götürmenizi öneririm
Dün laptop kullanırken fandan "tıırrrrrr" gibi bir ses geldi ve ardından laptop çok sessizleşti. Laptopu kapatım açtığımda biostan 90B cooler fan error verdiğini gördüm.
Danıştığım kişiler bunun birçok sebepten olabileceğini söylediler ve tam bir fiyat veremediler laptopu açmadan. Fan en kötü...
Rx6400 ekran kartlı sistem için almayı planlıyorum.
Koruma özelliklerini araştırdım ama var mı yok mu bir türlü bulamadım.
Bu PSUnun akım koruma ile ilgili özellikleri var mı / herhangi bir olayda kolayca sistem bozulur mu ?
Bu kasa ile psu birbirlerine uyumlu mu ?
başka kasa veya psu tavsiyesi istemiyorum bana uyumlu olup olmayacağı gerekiyor
. 1-2 defa daha aynı konuyu açmıştım fakat soruma cevap yerine tavsiyeler geldiği için belirtmek zorunda hissediyorum.
Korkum Watt yetersizliği değil. Elektrik kesintilerinde sıkıntı çıkarmasından korkuyorum bu sistemi almak için yıllardır para biriktirdim şimdi fırsatım varken uzun ömürlü bir şey almak istiyorum.