DeSouzab isimli üyenin son etkinliği

• DeSouzab
    DeSouzab, Bu Laptop alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Biraz bakındım bulamadım linki varmı acaba 1732484733 Aynen garanti kartı bulmak zor olacak
  • DeSouzab
    Şansımıza küselim yapacsk bir şey yok 😀
  • DeSouzab
    Fiyatı bi tık tuzlu gibi geldi sıfırının bana bilemedim
  • DeSouzab
    Elindeki laptop ne kadar ve sistemi ney 1732483601 😁😁Televizyon için geçmiş olsun iyi yönden bak başkw bir şey için işe yaratabilmiş en azından 😀
  • DeSouzab
    Birçok kişiden bunu duydum ama bu fiyatlara daha iyisi denk gelmedi diğerleride ölü sistemli laptoplar bı onlara göre daha sağlam durur gibime geldi
  • DeSouzab
    bu paralara alınmaz çok acelesi yoksa indirimde 150-250 lira civarı olur o zaman alırsın
  • DeSouzab
    22 23 civarları ancak sağlam bir pc bulursam borç falan ile 26 yı zorlarım
  • DeSouzab
    Hocam tercih tamamen senin eğer 2. El alacaksan kesinlikle gerekli testlerini yap FPS ve sıcaklık değerini aynı modelin aynı serinin 0 olan ürünü ile...
  • DeSouzab
    Şimdi tekrar kontrol 3050 değil 3060 mış ancak ikisi arasında pek fark yok sanırsam kasma donma ve o civarlarda fps ile oynayacaksam elimdekini satıp buraya...
  • DeSouzab
    Bütçemi zorlayarak max 26 27 lere çıkabiliyorum ordada şaka gibi 2. El laptoplar var örnek olarak 4 gb vram 512 ssd 8 ram sistemli laptoplara gaming laptop...
  • DeSouzab
    3050 ile orta ayarlarda drop yiyeceksem değiştirmeye bile gerek yok o zaman şu anki laptootada aynı sıkıntıyı yaşıyorum 1732309734 En az 4050 olan cihaz...
  • DeSouzab
    AAA Oyunlar Oynamak istiyorum. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum diğerline fazla yanaşmıyorum, ofis işleri için kullanmayacağım 2. El veya sıfır...
  • DeSouzab
    Bu fiyatlara daha iyi 2. El yada sıfır cihaz bulamadım bildiğin veya önerdiğin varsa söylersen sevinirim benim bulabildiğim en iyisi buydu olduğum bölgede
  • DeSouzab
    Ben yeni bilgisayar aldım da windows 11 ı deneme olarak kurdum şimdi de sağ altta windows u etkinleştirir diyo windows 11 için sizin yönteminizi...
Top Bottom