DeSouzab isimli üyenin son içerikleri

1. D

Cyberpunk 2077 Mouse Hassasiyet Ayarı

Cyberpunk 2077 oyununda hassasiyet 100 olmasına rağmen silah kullanırken çok yavaş geliyor bana oyun ayarlarından Yükseltebilirmiyim
  2. D

IPhone 16 alınır mı??

Kamera olarak büyük fark yokmuş 25+ alabilirim taksitli bulursam o zaman
  3. D

IPhone 16 alınır mı??

Benide arada bırakan oydu 16 fiyatı fazla geldi. Yd cihazda açtığımda ne zaman açılacağı belli olmuyordu kendi kendine kapanabiliyordu belli bir süreliğine hattın internetin gittiği anlar vb. Şeyler oluyordu baş ağrıtan bir dönemdi
  4. D

IPhone 16 alınır mı??

60 bine zorla çıktım hocam üstüne 20 bin daha bulup koyamam hayatta mecburen 16 soruyorum. 16'da sizin beğenmediğiniz eksik bir şey varmıdır özellikle beğendiniz bir şey ve siz memnun musunuz 1774371628 Yd cihazlar açsan bile sıkıntı çıkartıyor artık denedim pişman oldum denediğimde
  5. D

IPhone 16 alınır mı??

İllede kamera diye tutturmuyorum ama bu kadar yüksek fiyatlar ile alacaksam kamerasınında güzel olmasını isterim çünkü bu güne kadar kullandığım bütün modellerin kamerası rezaletti o yüzden özellikle ultra istiyordum ama kamera dışında pek bir fark yoksa s25+ alabilirim
  6. D

IPhone 16 alınır mı??

Hocam normalde samsung s24u istiyordum piyasada s24u yok şu anda 25u ve 26u modellerise çok pahalı olduğu için almıyorum iphone konusundada benim hiç bilgim yok 😁 1774370925 S25+ ile s25u arasında fark varmı ve kamera olarak ip16 mı s25 mi
  7. D

IPhone 16 alınır mı??

E serisini almak istemiyorum fiyatlar yüksek tek seferde verebilecek param yok 2. El alamıyorum mecbur taksitli sıfır bakıyorum hocam
  8. D

IPhone 16 alınır mı??

Dostlar iPhone veya Samsung dışında telefon istemiyorum 60 bin TL'ye iPhone 16 buldum taksit ile alacağım alınır mı??
  9. D

Assassin's Creed Valhalla Görev Gelmiyor

Herkese selamlar İngilteredeni 2 bölge dışındaki bütün herkes ile ittifak olmayı başardım kalan Hamtunscire ve Wincestre bölümleri gelmiyor neden bilen varmı? Seviyem 212 İttifak görevleri dışında başka pek yan görev yapmadım
  10. D

TEKKEN 7 vs Mortal Combat X

Hikayeden sonra offline de tekken mi mk mı daha çok oynatır
  11. D

TEKKEN 7 vs Mortal Combat X

İyi günler herkese Steamdan TEKKEN 7 veya Mortal Combat X'i oynayacağım. Ağırlıklı olarak offline oynayacağım ara ara online'larına girerim, internetten baktığım zaman çoğu kişi TEKKEN 7 yi önermiş. Oynarken dikkate alacağım en önemli şeyler Karakter gelişimi hangi oyunda daha net ve iyi...
  12. D

Mafia 3 bittikten sonra açık dünya varmı?

Oyunun sonundayım şu anda Lincoln'un şehri terketmesi veya kalıp ortaklarımızı öldürmesi gerekiyor bunlardan birini yaptıktan sonra Mafia 1&2 gibi oyun bitiyormu yoksa açık dünyasa gezebiliyormuyuz?
  13. D

Assassin's Creed Valhalla Türkçe yama varmı?

Bu videodaki yamayı kurdum çalıştı başka kişilerede lazım olursa buyrun.
  14. D

Üye olup ücretsiz bazı yamalarındanda faydalanılabiliyorduk anonymous çevirin, yardımlarınız içib teşekürler hocam 1771941631[/automerge
  15. D

Anonymous'taki paralı galiba MakinaCeviri'den buldum onu deneyeceğim olmazsa siteden bulduğumu.
Geri