Desphot isimli üyenin son içerikleri

1. D

❌İndirim Bitti! WraithEsports Kış indirimleri

Wrait'dan hiçbir ürünü daha evime sokmam şahsen.
  2. D

Rtingse göre hangi monitör daha iyidir ?(ASUS ROG PG27UCDM vs XG32UCWMG)

Yansıma işi tamamen oda ışıklandırmasıyla alakalı bana göre. Ben odam da ayarlanabilir led avize kullanıyorum. Ha gündüz de siyah karartma perdelerim var çok aşırı güneşli günlerde onları kullanıyorum. Hiçbir zaman tepede full açık bir ampul vs. kullanmıyorum. Led avize kullandığım için full...
  3. D

ASUS ROG STRIX XG32UCWMG vs PG27AQWP-W

Evet arkadaşlar bugün itibariyle XG32UCWMG monitörüm geldi ve kurulumunu yaptım. Öncelikle gerekli kontrol ve testleri yaptım çok şükür ölü piksel vs. çıkmadı. Şimdi haftalardır oled monitör araştıran biri olarak en son bu modelde karar kıldım. İnternet ortamında gerek yerli gerek yabancı...
  4. D

🔥İndirim 🔥🔥🔥Logitech G403 Hero 1099 TL (SAKIN SAKIN KAÇIRMA) 🔥🔥🔥

Bırakın kaçsın değmez bir mouse.
  5. D

Öneri AM5 Anakart önerisii

Beyler sakin lütfen. Önerilerinizi dikkate alıyor ve inceliyorum. Evet hepsine bütçem yetiyor ancak benim istediğim sıkıntı yaşatmasın. Çünkü eski anakartımda güç konusunda yetmeme gibi durumlar yaşadım. Dediğim gibi tüm usb'lerim aktif dolu. 16 tane fan mevcut kasada. Led'leri vs. saymıyorum...
  6. D

Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi ile F arasındaki fark nedir tam olarak fiyatları hemen hemen aynı gibi.
  7. D

Normalde aklımda 2 marka vardı zaten MSI ve Asus olarak. MSI'yı yıllardır kullanıyorum severim de markayı ama şu MSI center yazılımı çok kötü. Almazsam sırf o yazılım yüzünden almam zaten. Asus hiç kullanmadım fikrim yok. Fiyat konusunda illa uygun olsun gibi bir sınırım yok. Hani hakkını...
  8. D

Merhaba arkadaşlar 9800x3D işlemci ve 4080 süper ekran kartım var. Kasam HAF 700 evo dolayısıyla kasada yer problemim yok. Daha önce MSI x670 carbon wifi anakart kullanıyordum bir sebepten dolayı kullanım dışı kaldı. Kullanım amacım genel olarak her türlü oyunları oynuyorum. Hikaye bazlı veya...
Geri