despondean isimli üyenin son içerikleri

1. D

Teşhir anakart aldım..

haklısınız. attığınız anakartı biraz inceledim ve cidden dediğiniz gibi. carbonun sunduğu fazladan bi kaç usb portu veya görsel şölen için sistemin güvenilirliğini sarsmaya değmez. ayrıca diğer arkadaşların da dediği gibi msi anakartların sorunlarına da biraz bakmış oldum bu postun vesilesiyle...
  2. D

Teşhir anakart aldım..

bende o yüzden kafaya takıyorum hocam zaten ama manyetik/statik bi hasardan distribütor sorumlu olmaz mı? yani en azından gideremezler mi? fiziksel bi hasar yoktu sonuçta üstte de yazdığım gibi. bu arada lütfen cahilliğimi maruz görün, ilk defa pc topluyorum. oyun geliştiricisiyim 3d çevre...
  3. D

Teşhir anakart aldım..

markadan çok özelliklerine aldandım biraz açıkçası hocam. msi bi tık geek işi gibi duruyor, markayı sevdiğim için hani bios düzeni sıkıntıları vesaire çok ciddi bozulmalara yol açmadığı sürece beni çok yormaz. güçlü olsun yeter. 19 bine bu güçte bi anakartı başka nerde bulcam sonuçta...
  4. D

Teşhir anakart aldım..

düzenleme, önceki mesaj gitmedi sandım eşşek gibi bidaha yazdım kusura bakmayasın
  5. D

Teşhir anakart aldım..

hocam onu da denedim ama kimsede takacak am5 işlemci yok. 3 4 yer felan sordum parası neyse veriyim yok diyolar sıfır var ellerinde
  6. D

Teşhir anakart aldım..

video çektim, pinlerine kadar her yerini detaylı gösterdim videoda. teşhir ürün olmasına rağmen çok sağlam geldi. bi pin yamuğu felan olsaydı anlardım ama yine de çalışmama ihtimali var takıp çalıştırmadan bilemiyoruz. 14 gün geçmeden iade edebiliyorum ama sonrası için sıkıntı çıkarsa kabul...
  7. D

Teşhir anakart aldım..

hocam işlemci amd olsun istiyorum ama msi anakartlar hakkında pek bi bilgim yok güç kaynağımla kasam msi olduğu için bunda da uygun fiyatı görünce yapıştırmıştım marka da büyük sonuçta. şu an aynı ürün aynı satıcıda 21k olmuş.
  8. D

Teşhir anakart aldım..

hacılar selam. MSI MPG X870E Carbon söz konusu anakart, hepsiburadada yüksek yıldızlı bi satıcıdan 19kya aldım. 24 ay satıcı garantili, resmi faturalı ve distrübitör garantiliymiş. buraya kadar her şey güzel elime geçti iyi sağlam görünüyor ama pcyi parça parça topladığım için çalıştırıp...
Geri