evet hocam gibi gibi, aşırı futuristik bişeye gerek yok ama. siyah düz hafifinden kaslı dursa yeter. darbede felan sıkıntı çıkmasın, yıllarca götürsün parçaları değiştirip değiştirip kullanayım asıl derdim.
hocam valla kasa tiplerine pek hakim değilim, estetik zevkim ne söyler onu da bilemiyorum... seçenek bol olsun forumun önerilerini göreyim diye sormak istedim. istediğim spesifik bi tür olsa yine ona göre sorardım.
tek söyleyebileceğim tank gibi olması işte. belki masaya koyarım tipini çok...
11kya almıştım incehesap saat 10 fırsatlarında denk geldi, aynısı değil sanırım ama pek bi fark yoktur. normalde hayatta yanaşmazdım geçici olarak ikinci el almayı düşünüyodum paralanana kadar ama aynı fiyata gelmiş oldu. 13k vermeyin verdirmeyin...
haklısınız. attığınız anakartı biraz inceledim ve cidden dediğiniz gibi. carbonun sunduğu fazladan bi kaç usb portu veya görsel şölen için sistemin güvenilirliğini sarsmaya değmez. ayrıca diğer arkadaşların da dediği gibi msi anakartların sorunlarına da biraz bakmış oldum bu postun vesilesiyle...
bende o yüzden kafaya takıyorum hocam zaten ama manyetik/statik bi hasardan distribütor sorumlu olmaz mı? yani en azından gideremezler mi? fiziksel bi hasar yoktu sonuçta üstte de yazdığım gibi. bu arada lütfen cahilliğimi maruz görün, ilk defa pc topluyorum. oyun geliştiricisiyim 3d çevre...
markadan çok özelliklerine aldandım biraz açıkçası hocam. msi bi tık geek işi gibi duruyor, markayı sevdiğim için hani bios düzeni sıkıntıları vesaire çok ciddi bozulmalara yol açmadığı sürece beni çok yormaz. güçlü olsun yeter. 19 bine bu güçte bi anakartı başka nerde bulcam sonuçta...