Destanmeral0202 isimli üyenin son içerikleri

1. Destanmeral0202

Chevrolet Araba Kullanıcı Yorumları

Bütçem 300.000 İle 350.000 Arası
  2. Destanmeral0202

Bizim düşündüğümüz Benzin ve LPG Li Sürekli arıza yapmasın model daha yeni gibi istiyoruz ya 2005 ile 2010 gibi diyelim bütçemiz ona yeter 1759767301 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2011-1.2-lpg-140-binde-sinif-1270822482/detay/ Bu modeli önerebilir misiniz?
  3. Destanmeral0202

Merhabalar Arkadaşlar Chevrolet 2005 Model Arabalar Hakkında Kullacı Yorumlarınızı Alabilirmiyim herhangi bir kronik sorunu falan var mı yardımcı olusanız sevinirim :) 2005 Model ve Üstü Arabalar
  4. Destanmeral0202

Internet Archive Çok Yavaş Dosya Yükleniyor

Merhabalar İyi akşamlar arkadaşlar Internet Archıve dosya Yüklüyordum Normalde benim Upload hızım 8 Mbps ama Internet Archıve a atarken 1-2 Mbps arasında gidiyor neden bu kadar yavaş gidiyor VPN ile ABD bağlanıp yüklesem daha hızlı yüklenir mi
  5. Destanmeral0202

Teslanın İnternet Sitesinde Tesla Model Y siparişleri yok

Merhaba Arkadaşlar Teslanın internet sitesine bir gireyim dedim ama Tesla Model Y siparişleri yok bu durum neden olur
  6. Destanmeral0202

WMware paylaşılan klasörler kapalı mı

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar ACİLL bir şey sormak istiyorum VMware de paylaşılan klasörler kapa lı mı ve nasıl kapatılır lütfen yardımcı olun 1731443572 Sanal Makinenin içinde MEMZ yi test edicem paylaşılan klasörler açık olursa sıkıntı olur
  7. Destanmeral0202

Şoray Et ve Sucuk Tek tırnaklı Et Tespitii

Vallahi normal sucuk gibi tadı vardı ama vallahi eşşek mı yedik domuz mu yedik at mı yedik belli değil 🤦😔🤦‍♀️🤦‍♂️
  8. Destanmeral0202

Vallahi sizden tavsiyem buradaki herkese söylüyorum Ucuz gıda ürünleri almayın boşuna sucuk fiyatları 700-800 tl değil adamlar 3 kg 900 satıyor yani eşşşek eti koyması normal 1728502380 Ve arkadaşlar Şoray adlı yerden ürün alanlara bu haberi söylerseniz sevinirim biz yedik eşşek eti veya at eti...
  9. Destanmeral0202

ADANA böyle bir yer maaleseff
  10. Destanmeral0202

Eşşek etini kim sevecek 1728499384 Ama gerçekten en hırsız en kötü kasaplar Adana'da yani bütün kasaplar kötü burda en iyisi bilindik kaliteli mallar alacaksın
  11. Destanmeral0202

Herkese merhabalar arkadaşlar Tarım ver orman bakanlığının sitesinde Tarım Ve Orman Bakanlığının Sitesi Şoray Et ve sucuk adlı şirketin tek tırnaklı eti tespiti yapılmış ama adamlar günlerdir davalarla uğraşıyor sizce bir daha Şoray adlı yerden sucuk almalı mıyım benim kendi kararım almamak...
  12. Destanmeral0202

Şoray Et ve Sucuk Tek Tırnaklı Et Tespiti

Herkese merhabalar arkadaşlar Tarım ver orman bakanlığının sitesinde Tarım Ve Orman Bakanlığının Sitesi Şoray Et ve sucuk adlı şirketin tek tırnaklı eti tespiti yapılmış ama adamlar günlerdir davalarla uğraşıyor sizce bir daha Şoray adlı yerden sucuk almalı mıyım benim kendi kararım almamak...
  13. Destanmeral0202

Kazançlı Adım uygulaması Google Fite bağlanmıyor

Herkese merhaba arkadaşlar Kazançlı Adım uygulamasında Google Fite bağlanmıyorum acil yardım Google Drive linki https://drive.google.com/file/d/1wvNfD2cYt7RnBkjX84ygcAEbAdnUpFel/view?usp=drivesdk
  14. Destanmeral0202

Kaspersky Play Store da yok

Herkese Merhaba arkadaşlar Kaspersky telefonuma indirmek istedim fakat Play Store da Kaspersky yok Acil yardım edin bana
  15. Destanmeral0202

Google Meet vs Microsoft Teams

Bence güzel bir tercih yapmışşın LoserIl Google Meetin arayüzü daha basit hemde web ten toplantı yapabilirsin ama Microsoft teams ten uygulama indirmen lazım bir de bana Microsoft teams aşırı karışık geliyor arayüzü
Geri