destroy isimli üyenin son içerikleri

1. D

R5 5600 rx6600 sistemim var kaç TL'ye satarım?

Toplam 16gb 2 tane 8lik ram var kanka yanlış yazmışım :d
  2. D

R5 5600 rx6600 sistemim var kaç TL'ye satarım?

Merhabalar, 2023 te bu sistemi aldım 2 sene kullandım şuan yeni sistem aldığım için boşa çıktı satmak istiyorum fakat çok kafam karıştı içindeki bileşenler: Asrock Rx6600 challenger Ryzen5 5600 Asrock a520m 4600mhz (o.c) Corsair 16gb ram (2x8) ddr4 3200mhz 1tb m2 ssd 600w ps Rica etsem fiyat...
  3. D

Windowsda görev çubuğu ile etkileşime geçemiyorum masaüstünde sağ tık çalışmıyor

Yaklaşık 2 haftadır yapmadığım şey kalmadı ama bilgisayar bazen sapıtıyor videodaki gibi oluyor ara ara kendi kendine düzeliyor sonra tekrar devam ediyor 3 farklı mouse ile denedim format attım windows10 dan 11 e yükselttim baya araştırdım fakat bi çözüm yolu bulamadım bunu nasıl çözerim bilgisi...
  4. D

Windows saçma çalışıyor çoğu yere tıklanmıyor.

Onuda denedim malesef olmuyor
  5. D

Klavye ile evet ama mouse ile açamıyorum
  6. D

Merhabalar, 2gündür bilgisayarım saçma çalışıyor bazen görev çubuğundaki bazı opsiyonlar çalışmıyor bazende uygulamalar çalışmıyor tıklıyorum fakat bir şey olmuyor mouse bozuk değil 3 farklı mouse ile denedim bilgisayarı sıfırladım hala aynı. Yani mouse ile üstüne tıklıyorum üstüne gelince üstüne...
  7. D

Android için video edit programı.

eyvallah sağolasın
  8. D

Android için video edit programı.

Merhabalar, Bir program vardı ismini hatırlayamıyorum içinde belli başlı şablonlar vardı herhangi bir şablon seçip kendi fotoğraf veya videolarını seçince sana otomatik güzel editli videolar yapıyodu tiktok videosu gibi bilen hatırlayan var mıdır?
  9. D

Bilgisayar CS:GO oynarken donuyor

rx550 4gb i5-3470 eskiden i3-2100 vardı psu kaç w bilmiyorum hiçbir yerinde yazmıyor detaylı inceledim soğutucu da stok fan aldım internetten 50 tl ye bu olması lazım Fan: https://www.hepsiburada.com/intel-e97379-orjinal-1156-1155-1150-cpu-fan-pm-HB0000049ZQD
  10. D

psu dan kaynaklı olabilir mi yada işlemcinin ısınmasından kaynaklı
  11. D

emin misin? kasma vs sıfır ama biraz zaman geçince donuyor
  12. D

Merhabalar yaklaşık 2 hafta önce yeni işlemci aldım 2 haftadır sorun yok fakat şuan csgo ya girdiğim zaman 10 15 dk sonra bilgisayar donuyor ve kilitleniyor hiçbirşey yapamıyorum düğmesinden yeniden başlattığımda ise otomatik onarıma hazırlanılıyor diyor format attım düzelmedi ssd diskimin bozuk...
  13. D

1155 pin anakart önerisi

öneri yok mu?
  14. D

1155 pin anakart önerisi

i7-2600 işemci almayı düşünüyorum anakarrtım kötü Turbox H61C modeli yeni anakart almayı düşünüyorum sizce hangi ankartı almalıyım?
  15. D

Yeni işlemci alacağım nasıl bir performans artışı yaşarım?

işlemci olarak i7-2600 alsam ve ankartı değiştirsem anakart önerisinde bulunabilir misin?
Geri