destroyer1095 isimli üyenin son içerikleri

1. destroyer1095

Çalışmayan Bilgisayar Yardımcı Olabilecek ?

Tamamdır sağol bende öyle düşündüm de yine de birine de sorayım dedim ekstra
  2. destroyer1095

Evet söyledim 1788090325 Arkadaşınız aslında çok mantıklı bir endişeyle yaklaşmış ama AM4 soket mimarisini (sizin anakartınızı) gözden kaçırdığı için size yanlış bir tavsiyede bulunmuş. Söylediği şey Intel işlemciler için geçerlidir ancak sizin AMD sisteminizde böyle bir durum...
  3. destroyer1095

Çok anlamam dediğim gibi bu parçalardan falan ama senin dediğini yapay zekaya sordum bana dediğinin Intel işlemcilerde olduğunu AMD lerde olmadığını söyledi o pinlerin içinde kalma durumunun
  4. destroyer1095

Elimde eski bir kasa var 1050 ti lı, ryzen 3 2200 g işlemci vardı işlemciyi zamanında termal macunu yenilemek için söküp taktım takarken pinler yamuldu farketmedim ama sonra power tuşuna bastım kasanın ama tepki vermedi sonrasında yamuldugunu farkettim işlemci çöp oldu şuan kasa hiç tepki...
  5. destroyer1095

25 Bin TL'ye Bütçe ile Hangi Telefonu Almak Mantıklı ?

İki telefon arasındayım Xiaomi redmi note 15 pro 512 GB 12 GB ram Samsung Galaxy A37 256 8 GB ram Başka öneriniz varsa onları da beklerim
  6. destroyer1095

Ucuz Gamepad Önerisi

https://www.tebilon.com/snopy-rampage-sg-r218-xbox-ps3-pc-kirmizi-gamepad/?ref=akakce&v=1.18.7 Bundan iki tane aldım şimdiye kadar fiyat performans 2-3 yıl sonra x tuşu basılı kaldı birinde diğer kolda sıkıntı olmadı birde gıcırtı yapıyordu ara sıra daha sıkıntısız 1000 TL ye alınabilecek en...
  7. destroyer1095

Yardım Sahmatra Luna Ofis Sandalyesi

Bu üründen alıp kullanan varmı 3000 TL civarı bütçem var nasıldır ?https://app.hb.biz/fnh7UFanuiXu
  8. destroyer1095

Yardım Ofis Sandalyesi Önerisi

3000 TL civarı bütçem var bu fiyata oyuncu koltuğu zaten yok ofis sandalyesi öneriniz nelerdir ?
Geri