Arkadaşlar eski kasamı yeni bir kasayla değiştirmek için bir kasa aldım ve içine parçaları koydum. Ama basınca fanlarda bir saniyelik egb ışık yandı döndü ve söndü. Eski kasaya montaj yaptım ama yine aynısı oldu. Psu değiştirdim ancak yine. 2 psu dada bazen açılıyor sorunsuzca bazen öldürsen...
Arkadaşlar eski kasamı yeni bir kasayla değiştirmek için bir kasa aldım ve içine parçaları koydum. Ama basınca fanlarda bir saniyelik egb ışık yandı döndü ve söndü. Eski kasaya montaj yaptım ama yine aynısı oldu. Psu değiştirdim ancak yine. 2 psu dada bazen açılıyor sorunsuzca bazen öldürsen...
Dostlar işlemcinin üzerine 1 hafta önce termal macun bulaştı, büyük kısmını temizledim kalanınıda kurusun diye bırakmıştım ama yakın zamanda takmam gerekli, işlemcinin fotoğrafını atamayacağım ama şunu soruyorum düz bir sıra halinde 3 ila 4 pinin zeminine termal macun bulaşırsa bu sıkıntı olur...
Anakarttan DVI D ile bağlamaya çalışınca görüntü vermiyor çünkü işlemci apu değil, peki bu işimi görmezse ne kullanabilirim. Ekranı yansıtıp bilgisayarı 2 ekran olarak kullanmak istiyorum.
Ekran kartında 2 adet yuva var, hdi vs display display port yuvası kırık 2. monitörüdisplay ile bağlamak istedim ancak kırık yuva olduğu için olmadı. Ben de o capture cardı aldım belki monitörün hdmı kablosunu ona takarak onu da kasanın usb girişine takarak monitörden görüntü alabilirim diye...
Display kablosunu bağlamak istiyorum ancak display port uyumlusunu bulamadım. Monitörde bir çıkış daha var hdmi, ekran kartındaki tek hdmi dolu olduğu için belki bu capture card aracılığıyla onu bilgisayara görüntü almak için kullanılabilirim. Bunun usb'sini bilgisayara bağlayarak görüntü...
HDMI port dolu knk, sadece display yuvası boş ama o da kırık. Onun için Capture Card aracılığıyla monitörden gelen display kablosunu usb ye bağlamak için capture card aldım. Olur mu acaba görüntü gelir mi?
Ekran kartında displayport yuvası kırık olan bir monitörü capture card aracılığıyla bir ucunu displayporta diğer ucunu usb ile bilgisayara bağlasak görüntü alabilir miyiz
Arkadaşlar DisplayPortu kırık olan bir ekran kartına displayport ile bağlantı yapılamayacağı için bir capture cardın altına display p. bağlasak diğer ucu usb onu kasabıb önüne taksak bu şekilde görüntü alınabilir mi?
Dostlar hiçbir şekilde ses cihazları kamera veya mikrofon bilgisayarda kullanılamıyor. Jaklı ses cihazları takınca sıkıntı olmazken usb li üstelik sürücü gerektirmeyen bir ses cihazı bağlandığında cihaz kullanılamıyor. Bunun tam çözümü nedir?
Kulaklık ve mikrofonda sürücü olmadan tak çalıştır ancak Windows bunları takınca sürücü kullanılamıyor diyor. Çok denedim hatta denetim masasından bile baktım olmuyor.
Sorunu tespit ettim ekran kartının altındaki sarı pinlerden. Ekran kartı anakarta tam oturunca görüntü gelmiyor lakin biraz kaldırınca görüntü geliyor ancak o da bir saat sonra gidiyor tekrar tak çıkar yapmam gerekiyor. Bu garantiye girer mi sence?