Deucalion42 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Sıvı Soğutma Nasıl Takılır

Arkadaşlar yeni sistem aldım ama sıvı soğutmayı nasıl takacağımı bilmiyorum. Bunun için güzel bir video varsa yardımcı olurmusunuz
  2. D

Ups Cihazı Kesin Alınmalımı ve Öneri

Akım korumalı priz kullanıyorum. Bende senelerdir pc kullanıyorum kaç defa elektrik gitti ama böyle bir sorun yaşamadım. Bugün bir yayıncının elektriği gitti sonrasında kasasının açılmadığını söylediği hikaye paylaşmış. Oradan araştırmak aklıma geldi. Teşekkürler bilgilendirme için, sistem biraz...
  3. D

Ups Cihazı Kesin Alınmalımı ve Öneri

Merhaba Eşime ve kendime RTX5070 li bir sistem aldım. Araştırma yaparken ups diye bir cihaz gördüm. Elektrik kesintilerinde kasaları koruyormuş. Bu cihazı almam şart mıdır? Birde ben bir ups cihazı alsam 2 bilgisayarıda bağlayabilir miyim? Eğer şartsa uygun fiyatlı Ups cihazı önerirseniz...
  4. D

Yeni Kasa Alındığında Neler Yapılmalı

Bu aç dediğin özelliklerle ilgili bir video varmı acaba
  5. D

Yeni Kasa Alındığında Neler Yapılmalı

Merhaba Arkadaşlar, İncehesap üzerinden kasa aldım, yarın teslim olacak. Neler yapmam gerekiyor çok kafam karıştı. Youtubeden videoları izliyorum herkes farklı şeyler anlatıyor. Basit bir anlatımla yardımcı olursanız çok sevinirim. Biostan neler yapmam lazım gibi gibi çok kafam karıştı...
  6. D

İlk Mailli Olarak Satın Aldığım VALORANT Hesabı Geri Alınmış

Merhaba arkadaşlar, Maalesef başıma şöyle tatsız bir olay geldi; eşime Anneler Günü hediyesi bir Valorant hesabı satın aldım. Hesabı yüz yüze bir çocuktan aldım ve ilk mailini de devir aldım ( Riot'a hoş geldin maili var) artı hesabın satın alma geçmişine dair faturalarda elimde mevcut. Bugün...
Geri