Deus VII isimli üyenin son içerikleri

1. D

Merhabalar kendime anc özellikli düşük bütçeli kulaklik ariyorum

Merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi Bluetooth kulaklık arıyorum 1000 TL ve altı ancak iyi f/p diyebileceğimiz kulaklık lazım
  2. D

Yarış Oyunu Tavsiyesi

NFS deluxe var oynamadiysaniz tavsiye ederim
  3. D

Windows 11e geçtikten sonra valorant secure boottan dolayı oyunu oynuyamiyorum

Aktif olmuyor OS type kısmı uefi yaptım ama hala aynı kapalı gözüküyor
  4. D

Merhabalar denedim ama olmadı 1763137581 Merhaba YouTube'dan birçok ayarı denedim ama olmadi
  5. D

Başlıkta yazdığı gibi Windows 10dan 11e geçiş yaptım geçiş için 11 iso indirip rufustan kurdum problem olmadı internetten biraz baktım ama açılmadı ayar kapalı gösteriyor detaylı bilen varmıdır ana kartım Asus prime b450m K ii
  6. D

Işlemcime kule tipi soğutucu taktım bunu nasıl argb olarak bağlayabilirim

rgb header yok anakartta fan hub var
  7. D

Işlemcime kule tipi soğutucu taktım bunu nasıl argb olarak bağlayabilirim

başlıktada anlattığım gibi anakart modelim asus prime b450m k 2 işlemci soğutucumun modeli ise dark freezer x123 duo bağlantıyı nasıl yapabilirim
  8. D

Ekran klavye mouse gelmiyor

Arkadaşlar merhabalar islemcime kule tipi soğutucu taktim sonrasında devamini toplayıp kasayı birleştirip başlattım fanlar dönüyor anakart ışığı yanıyor buna rağmen ne ekran nede klavye mouse geliyor
  9. D

Ryzen5 5500 soğutucu

Hocam dark freezer x123 soğutucusuna baktım herseyi güzel ama yanlış bilmiyorum prime b450m k ıı model anakartta 3pin girişi var
  10. D

Ryzen5 5500 soğutucu

Hocam merhabalar r5 5500 bir işlemci kullanıyorum anakartim asus prime b450m k ıı buna uygun bi soğutucu öneriniz varmı Bütçem 1000 civarı
Geri