Dev0xDEADBEEF isimli üyenin son içerikleri

1. Dev0xDEADBEEF

Discord ödeme yapamıyorum

Troy kart kullanıyorsanız, kartınız yurt dışı alışverişlerinde veya işlemlerinde geçerli olmayabilir.
  2. Dev0xDEADBEEF

Yardım Razer Ornata V2 Klavye Tuş Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Razer Ornata V2 klavyemi yaklaşık 2 yıl sorunsuz kullandım. Ancak garanti süresi bittikten yaklaşık 5 ay sonra ESC tuşu çalışmamaya başladı. Bu sorunu geçici olarak Synapse yazılımı üzerinden ESC fonksiyonunu tırnak () tuşuna atayarak çözdüm. Ne yazık ki son bir haftadır...
  3. Dev0xDEADBEEF

Yardım Razer Ornata V2 tuşları çalışmıyor.

Çözdün mü hortladım 2 yıl sonra (: bendede ESC ,F1 ,F2 tuşlarında sorun var
  4. Dev0xDEADBEEF

İtopyadan alınan hazır sisteme bios güncellemesi yaparlar mı ?

Korkulacak bir şey yok kardeşim bios pilini çıkar 5 dk bekle tak eski haline döner. (Başıma 2 kere geldi sorun yok :))
  5. Dev0xDEADBEEF

Öğeyi denetle hakkında

Güncelledim kodu forum düz biçimde yazdığı için hatalar meydana geliyordu kutucuk içine aldım. İşinize yaradıysa ne mutlu bana.
  6. Dev0xDEADBEEF

Öğeyi denetle hakkında

1. Tampermonkey Eklentisini Yükleme Önce tarayıcınıza Tampermonkey eklentisini kurmalısınız. Chrome için: Chrome Web Mağazası'nı aç: Tampermonkey Chrome Eklentisi "Chrome'a Ekle" butonuna tıkla. Eklenti yüklendikten sonra tarayıcının sağ üst köşesinde 🟢 Tampermonkey ikonu...
  7. Dev0xDEADBEEF

🔴CPU IŞIĞI KIRMIZI YANIYOR

Donanım değişikliğinde başıma gelmişti bios pilini çıkartıp 5 dk beklemeyi denedin mi hiç. Benim sorunum bu şekilde çözülmüştü.
Geri