Merhaba,
Bu oyunu küçüklüğümden beri biliyorum. Çok severek ve zevk alarak oynadığım bir oyun.
Bu tarz bir oyunun görüntü kalitesi iyileştirilmiş bir şekilde devamı niteliğinde oluşturmak istesek kaç kişinin bu projede çalışması gerekir ve projenin maliyeti ne kadar olur diye merak ediyorum...
evet tam olarak bundan bahsediyorum ve opera açınca ya da oyun falan direkt %100 oluyor hatta oyu çerisinde alışılmadık şekilde 10 fps falan alıyorum önceden böyle olmazdı 2-3 kere format attım bir türlü düzelmedi
1724022385
şu şekilde sadece opera açınca bile kısa süreliğine %100 oluyor
Merhaba,
görev yöneticisini açtığım zaman işlemci %100 kullanılır durumda olduğunu görüyorum,
eklenti olarak resim ekleyeceğim oradan görebilirsiniz,
teşekkürler....
3-4 Yıl sıkıntısız devam eder değil mi ?
X670 ve B650 arasındaki farkı da söyler misin lütfen öğrenmem iyi olur çünkü ben de iyi bir anakart tercihinde bulunmak istiyorum.
Hedefim kurduğum bilgisayarın 3-4 yıl boyunca sağlam bir şekilde ilerlemesi ve oyun, After Effects vb. konularda başarılı...
B650 ile X670 arasında ne fark var ben hâlâ öğrenemedim ya.
1712869124
Ve sorumun devamı olarak eklemek istiyorum.
Kurduğum bilgisayarın beni 3-4 Yıl rahat götürmesini ve oyunlarda başarılı olmasını istiyorum bunu da göz önünde bulundurur musun lütfen.
Çok soru soruyorum kusura bakmayın ama...
Merhaba yanıtın için çok teşekkür ederim ama biraz araştırdıktan sonra eşleştirme sitesi buldum ve sonuç tam olarak şu şekilde çıktı ;
https://versus.com/en/gigabyte-aorus-x670-elite-ax-vs-msi-mag-x670e-tomahawk-wifi?filter[]=cpu_socket%3Dam5&filter[]=compatible_chipsets%3Dx670