DeveloperRedneck isimli üyenin son içerikleri

1. DeveloperRedneck

Fifine H9 Alınır Mı?

Denediniz mi hepsini
  2. DeveloperRedneck

Poco X8 Pro Lansman Kuponları

Yok yav naptın 😂
  3. DeveloperRedneck

Poco X8 Pro Lansman Kuponları

7 Nisan 2026丨15:00 Çevrimiçi Lansman Etkinliği Erken Rezervasyon ile Avantajlardan Maksimum Düzeyde Yararlanın! Rezervasyon Süresi: 11 Mart 13:00 - 7 Nisan 15:00 X8 Pro için 4.000₺ Pro Max için 5.000₺ kupon veriyor. https://www.mi.com/tr/event/2026/poco-x8-pro-series-preheat/ Güzel fiyattan...
  4. DeveloperRedneck

Segotep fz6 pro indirime girermi?

Belli olmaz da zaten sipariş versen de gelmicek bayram falan girecek o yüzden acele etme
  5. DeveloperRedneck

-

Konuyu açıp geri dönüp bakmamış soğuk su iç. Telegramdan gelen fake gruplara mı kandın naptın
  6. DeveloperRedneck

Bu tuşlu telefon alınır mı?

Saf irade gücüyle bırakmak çok zor. Nerdeyse kimse yapamaz, sonra da ben beceremiyorum diyip kabullenir. Uzak kalmak da bir tercih ve iradedir..
  7. DeveloperRedneck

❌İndirim Bitti! Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 6 x 330 G 1.049 TL

Bu sürülebilir çikolataları az yemek de olmuyor başlayınca yeniyor illaki .d
  8. DeveloperRedneck

Yardım Oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum

Arkadaşlar bu bütçelerdeki oyuncu koltuğu kötü ama ofis koltuğu da yok emin olun
  9. DeveloperRedneck

❌İndirim Bitti! Casio MTP-V004D-1BUDF Erkek Kol Saati 1107TL

Arada yani sevdiğim söylenemez hatta normalde bu tarz hoşuma gitmiyodu bugün gözüme güzel gözüktü niyeyse alasım geldi
  10. DeveloperRedneck

Plastik/silikon veya deriler hoşuma gitmiyor
  11. DeveloperRedneck

Aula F75 TürkçeQ olarak kullamak

Aula f87 pro graywood v4 switch türkçe keycaps kullanıyorum. İngilizce klavyede yazılım için özel karakterler türkçe kullanırken zor geliyordu. Benzer şeyleri yaşadığımızı belirtmek için söylüyorum.
  12. DeveloperRedneck

Aula F75 TürkçeQ olarak kullamak

Satıp türkçe klavye al alışamıyorsan keycapten daha mantıklı olur muhtemel
  13. DeveloperRedneck

https://www.n11.com/urun/casio-a159w-n1df-retro-erkek-kol-saati-970703?magaza=n11 300₺ kupon yok ama konudan buna geldim. Nasıl bir saat sizce?
  14. DeveloperRedneck

Steam'e bakiye yükleyeceğim en mantıklı şekilde nasıl yüklerim?

Zaten cs2 skin için demişsin direkt istediğin skinleri çekebilirsin Csfloat olabilir site
  15. DeveloperRedneck

Aula f87pro klavye alınır mı ?

bu howl tükendi yazıyor zaten
Geri