DeveloperRedneck isimli üyenin son içerikleri

1. DeveloperRedneck

🔥İndirim MSI 5060 Ti 16 GB Ventus 3x Oc 30.999₺

Cep yakan sıcacık fırsat
  2. DeveloperRedneck

Monitör Kolu Alan Sağlıyor Mu

Sandalyeden memnun musun? Zamanında bakıp kolu sabit diye almamıştım. O zaman aldığım sandalye kırıldı THH sürecini bekliyorum iade verirlerse almayı düşünebilirim.
  3. DeveloperRedneck

Güzel setup hocam masan da büyükmüş herhalde yok yok üstünde 😅
  4. DeveloperRedneck

Güzelmiş hocam. Mouse pad'e bi tık daha alanınız kalsaymış 10 numara setup. Sandalye de dikkatimi çekti 3-4'e ikea huvudspelare vardı o mu?
  5. DeveloperRedneck

Masam uygun değil diye hiç bakmamıştım yakın zamanda hep f80 paylaşılıyordu. Şimdi bilgisayarımı kendi odama alacağım. Masa değişecek. Alanım biraz dar. Monitör kolu işe yarar mı diye düşünmeye başladım. Bir de masaüstü hevesimi aldım. Yer ve kablo karmaşasından dolayı satıp laptoba geçsem mi...
  6. DeveloperRedneck

🔥İndirim Nays Gece Alışverişi 500 E 100 Hediye Para -19 Mayıs Özel

19 mayıs özel kampanya konu başlığı güncellenebilir
  7. DeveloperRedneck

1200 1400 Arası Mouse Önerisi

R1 SE+
  8. DeveloperRedneck

Al Sat ile Nasıl Masaüstü Alırım

Maalesef yapamazsın. Bilmeden 15'e katlamak imkansız. Bilsen bile çok zor, likiditesi yüksek ürünler bile bekletiyo.
  9. DeveloperRedneck

🔥İndirim Dark GUARDIAN PRO 2026 Edition 4x12cm ARGB 2748 TL

Bireysel kargo bile daha ucuzdur bunlar nasıl anlaşıyor bilmiyorum. Bu teknobiyotik bilgisayar işinden çekildi zaten artık sitesine girmeye konusunu açmaya bile gerek yok. Dark'a bakmaya da gerek yok. Pc'ye dair bi tek arctic mx alınabilir belki o da başka sitede satıyorsa 😂
  10. DeveloperRedneck

Yardım 9 Ay Taksit Vade Farkı ile 13761 TL ye İntel B580 Ekran Kartı alınır mı ?

16.7kya inno3dnin var mesela n11 axess kart ile 9 farksız 1800e geliyor aylık
  11. DeveloperRedneck

Yardım 9 Ay Taksit Vade Farkı ile 13761 TL ye İntel B580 Ekran Kartı alınır mı ?

3 bin farkla falan axess/n11 veya premium worldcard/hepsiburada vade farksız 9 taksit 5060 tercih ederdim daha güvenli liman gibi. Intel ekran kartı pazarından da çekiliyor sanırım.
  12. DeveloperRedneck

Öneri Honor 600 Eleştirisi

Gereksiz gibi ya s25 fe falan var o fiyatlara
  13. DeveloperRedneck

🔥İndirim New York Gidis-Dönüş Uçak Bileti 23.690₺!

Artık cafeye gidemeyip mahalle pastanesinde deterjan aromalı çay içiyoz
  14. DeveloperRedneck

20K Bütçeyle 2. El Hazır Sistem Önerileri

21 temmuz 2025 ilanı Satıcı Swxr C. Güven vermedi
Geri