Ya olm ölünce ne olacak silinip gitmiş olacaksın kimse seni hatırlanmayacak hani hayat olarak olmuş olmanın bir şansı vardır mesele bu şansı en iyi şekilde değerlendirmektir intihar herşeyi bok yoluna sürmekten başka bir şey değil
Bir gece yalnızim elimde saçma bir sigara, 2 şarapla
Yokluğunda hep içip içip kendimi teselli etmek istedim
Onursuz karakterinin yüzüne tükürdum dün akşam
Yalandan ağlama sevdiğim
Sende yalan oldun o akşam
Kahpeliginden arta kalan,
2-3 duygum kalmıştı
Sonra s*kip attım onları
Yalan...
Ya internete yazsan kasların protein üretmesini sağlayan bölgeye zarar verdiğini öğrenirsin zaten bu bilindik bir şey seninki sadece ilgi çekmek yani şunu dememiz bekliyon
OHAAA BU BALİ ÇEKİYOOOO 😈😈😈👿👿👿🤣🤣😂🙂🫠😉🥹😗🥰🙂😜🙂😌🤤🙂↕️😏😜😛😏😜 😛
Birak ya cidden
Troll konu
Ha değilse
kaslara doğrudan...
Konuyu açan şahıs yine aynı boş şahıs gerçekten dostum ilgi çekmeye mi çalışıyorsun bide bunu ciddiye alıp yazıyorlar gerçekten şaka gibisin bu adamın açtığı konuların yarısından fazlası kolpa ve ilgi dilenciligi size boş boş cevaplar vererek vakit geçiriyor.
Kardeş bu sistemi 100K yapman mümkün değil olamaz yani istesende olmaz ve yaptığın modifiyeleri yapmak çok zor bir şey değil bu PC nin aynısını
Kasasını 26K ya
Ekipmanlarını 10K ya bulurum
Monitör falanda ekle 7K diyelim
Kasa modifikasyonu 2K olsun (en abartılı olarak yazdım buarada)...
Ben daha 2 gün önce geldim hatta 3 genelde ilgi çeken konulara yanıt verilirken bir sorun gördüğümde sadece bilen insanlar cevap vermeye çalışıyor yoksa kimse cevap vermiyor sanırım forumda bilgili insan sayısı az