DeviLJoN isimli üyenin son içerikleri

1. D

GETMOBİLDEN CİHAZ ALDIM :/

Batarya ve ekran değişmesi gerekir o cihazda anakart problemli cihaz ise çok daha ciddi problemleri üstüne çekmiş olabilirsin. Servisten geldikten sonra ki süreci de söylersin neler değişti ya da değişmedi bilelim.
  2. D

GETMOBİLDEN CİHAZ ALDIM :/

Ekranı sorunlu muhtemelen camı revize edilmiş bir ekran galiba. Sonra tuş muhtemelen değişimde göze batmamış ve sana gelmiş. Sonra JB mi yaptın cihaza temalar farklı gözüküyor. Firma JB yapılmış cihazı kabul etmeyebilir. Apple bile etmiyor. Bataryası o kadar yıl geçen telefonun mutlak...
  3. D

🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

fiyatı giriş için iyi sayılır parasız birisi olarak söylüyorum. 4k monitörleri de gelmiş mi acaba?
  4. D

AMD YALAN MI SÖYLÜYOR

verilen değer gerçek, 4.6 veya 4.65ghz çıkabilirsin ama hava veya sıvı soğutucun olmadan çıkmaz. Tabii küçük bir oc ayarı yapman lazım. oc ayarsız tam yük alıyorsun şuan işlemciden. Amd yalan söylemiş olsa bu işi yapanlar hatta Türkiye'de bile amdyi yerden yere vururdu.
  5. D

AMD YALAN MI SÖYLÜYOR

hava veya sıvı soğutucun yoksa zorlayamazsın pek fazla.
  6. D

RE9 requem save mantığı

manuel save yoktu re serisinde şimdi de olacağını zannetmem kayıt yeri için haritada araması yaptın mı internette?
  7. D

Bu PC alınır mı 83 bin

Hazır sistem kovala derim.
  8. D

Bu yükseltme sizce mantıklımı ?

5700x3d düşündün mü?
  9. D

8 BİTDO alınır mı 2500tl

alınmaz, bir sürü alternatifi var.
  10. D

🔥İndirim Assassin's creed origins gold edition 53,85 tl (Ps Store)

gold edition neden bu kadar ucuz? ne fark var?
  11. D

Yardım Yamuk ekran kartı düzelir mi?

Senin müdahalen çöp edebilir garantiden çıkarabilir bırak sorumluluğu onla alsın bir aydan bir şey olmaz. Malın sağlam kalacak, bozulmayacak senin müdahalen ile kalıcı hasar verebilirsin. Gerek yok riske.
  12. D

Yardım Yamuk ekran kartı düzelir mi?

hiç uğraşma garantiye gönder
  13. D

PROMOSYON Belirli AMD ürünleri alımına crimson desert oyunu hediye.

intel bu konuda daha iyi amd bu konuda daha düzgün adımlar atmalı. amd games yeni nesil işlemci alana hiç hediye vermedi şuana dek yada ben duymadım..
  14. D

❌İndirim Bitti! TürkTelekom 200 TL A101 Hediye Çeki

öğlen hata vermişti uygun değildir diye böyle saçma operatör olamaz.
  15. D

Yardım VATAN BİLGİSAYAR VE ZOTAC FİRMASI TARAFINDAN MAĞDURİYETİM

16gb 5060ti ise kabul edebilirsin aslında sana çok rahat 5070 verebilecek güçleri var firmanın. Maddi olarak küçük firma olsa anlardım ama değiller bütçeleri gayet iyi bas icrayı günümüz şartlarına göre kart parası versinler. 5070 teklifi gelirse kabul derim.
Geri