Xfx markasının en yüksek olanı bu değilmi magnetic evet
1768731306
Ben 40.000 TL’ye aldım Amazon’da indirim
1768731450
Evet en çok tercih etme sebebim soğutma odasından dolayı ve beyaz olması teşekkür ederim
Ben de satmayı düşünerek almıyorum seninle aynı fikirdeyim güzel günlerde güle güle kullanman dileğiyle ’ bu ekran kartı için önereceğin bir şey var mı
Çok teşekkür ederim kardeşim sistemi dizince fotoğraf yüklerim YouTube’a video da yukleyecegim bir tane
1768692642
O kart da çok güzel bir kart evet soketleri hakkında tartışılır arıza çıkartanlar da var çıkartmayanlar da var bu diğer kartlarda olduğu gibi olduğunu söylüyorlar yani bunun...
Şöyle söyleyim Nitro serisinde de Mercury serisinde de yani iyi olan A sınıfı olan kartların kişiler tarafında problemli olduğu iyi olmadığı tartışılıyor çok iyi olduğunu söyleyenler de var kötü olduğunu söyleyenler de var her iki kart için de geçerli bu kişilerden kaynaklı problemler mi...
Zaten görsellik haricinde bu kartın A sınıfı kartlar arasında en iyi soğutan kartlardan birisi olduğunu biliyorum yani en iyi performans verenlerden birisi ve soğutma odası var
1768677322
Resimdeki Amazon fiyatı o herhangi bir satıcıdan dolayı öyle yani 46.000 civarında değil 40 42 44 arası...
Vatan ve n11 var n11 42k bandında vatan 44 vatandan 40.000 TL’ye alabiliyordum o yüzden onu kaybettim küçük bir indirim yakalamaya çalışıyorum acele etmiyorum
Kartın diğer satıcılarda uygun hali var yani 40 42 bandında
1768676724
Evet amacım zaten tamamıyla bu yani 3.05 peşinde olsaydım ucuz olarak yoksa çoktan sistemi dizmiştim zaten
1768676852
Şöyle toplayacağım sistem 80k atıyorum 10 15 k fazla verip daha iyi halini toplamayı istiyorum hem...
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum sistem topluyorum 9070 xt serisinin Mercury white magnetic Air edition serisini almayı düşünüyorum önerilerinizi ve bilgileriniz almak istiyorum kartı satın almadan önce ve ayrıca kartları incelerken şunu gördüm bu bu kart asrock taichi white oc pure...