DewiLmack isimli üyenin son içerikleri

1. D

Yardım RTX 4060 DÜŞÜK FPS SORUNU

evet güç ayarları yüksek performansda nvidia denetim masasıda performansda
  2. D

Yardım RTX 4060 DÜŞÜK FPS SORUNU

Merhaba, HP Victus laptopumdaki oyunlarda YouTube videolarındaki FPS değerlerinden daha az FPS alıyorum RDR2'de Ultra ayarlarda 45-50 FPS üzerine çıkmıyor FIFA24'te ise arayüz ekranında 30'larda maç esnasında 60 FPS üzerine çıkmıyor sürücüler ve BIOS güncel artık bilgisayarda bir sorun olduğunu...
  3. D

Ryzen 5 5600g sisteme psu önerisi

selam dostlar ryzen 5 5600g apu sistemim var yeni psu alıcam önerileriniz neler olur
  4. D

Yardım 13400f bitfenix mesh ile Isınır mı?

selam dostlar 13400f stok soğutucuyla bitfenix ares kasa ile çok ısınır mı
  5. D

Yardım PSUdan ses geliyor ne yapcam

sonuç paylaşıyorum o wd40ı sıktım ses kesildi teşekkürler
  6. D

vardı ama bitmiş yenisini alıp sıkıp deneyeceğim sonuçları paylaşacağım
  7. D

evet fanı söktüm psudan kendi başına dönerken ses çıkarmıyor psuya montajlıyken sesli çalışıyor ne yapabilirim
  8. D

şimdi kontrol edeceğim
  9. D

kendim yapabilir miyim ya da nasıl yaptıracağım
  10. D

selam dostlar psudan bazen böyle ses geliyor bazen gelmiyor nedeni ne olabilir nasıl düzeltebilirim
  11. D

45bine sistem toplama

selam dostlar 45bine kasa+monitör+kulaklık+mouse alacağım önerebileceğiniz setler var mıdır ekran kardı nvidia işlemci amd monitör 240hz olursa olmazsa 144hzde olur
  12. D

monster abra v7 alınır mı

https://www.trendyol.com/monster/abra-a7-v14-4-2-intel-core-i5-13500h-32-gb-ram-1-tb-ssd-6-gb-rtx-3050-freedos-17-3-fhd-144-hz-p-736035477?channelId=1 sizce alınır mı bu fiyat bandında başka önerebileceğiniz bir şey var mı 1726005416 up
  13. D

Yardım ekran 144hz ama 144hz seçeneği yok

yüklüyorum hocam şimdi olur veya olmazsa geri döneceğim 1722458136 tamamdır hocam yükleyince düzeldi işlemci driverini
  14. D

Yardım ekran 144hz ama 144hz seçeneği yok

amdnin sitesinden işlemcinin driverini yüklüyorum şu an o olmaz mı buradan alttaki whql olanı indiriyorum
Geri