dexmete isimli üyenin son içerikleri

1. dexmete

Anakartım yandı anakart önerisi yaparmısınız

İstanbul mecidiyeköyde sadece anakart tamiri yapan arkadaşlar var. Eğer istanbuldaysan iletişim numarası bulmaya çalışırız. Ayrıca ürünün fiyatı uçmuş değil DDR 4 anakarta 19700 fiyat yazmış bir satıcı. Klasik TR satıcısı. Eğer tamir istemezsen de DDR 4 için Asus prime B 450 ya da B550 alabilirsin
  2. dexmete

Yardım 30 EURO MUAFİYETİ İÇİN CİMER'E YAZIYORUZ!

"Herkes toplu bir şekilde gönderirlerse gelen tepkiden dolayı geri çekmek zorunda kalırlar" :
  3. dexmete

🔥İndirim ASUS ROG STRIX QLED | HDR500 | 2K | %99 DCI-P3 | 10BİT | 500Hz monitör 44216₺🔥

Ryzen 5 5600 Rx6800 kombosuyla fenasal akarız bu monitörle :blobdance:
  4. dexmete

🔥 🔥 Büyük Şahlanış Yurt Dışı Alışverişi Artık Bitti!!!!! SON DAKİKA🔥 🔥 🔥

"Dostum, yanlış anlama ama; deprem sonrasında insanlara evini açmak yerine kiraları artıranlar, afeti bahane edip terk edilmiş evleri yağmalayanlar, teknolojik ürünleri çalanlar, yardım tırlarını kendi bahçesine istifleyenler; yangında battaniyeyi, selde botu on katı fiyatına satanlar da senin...
  5. dexmete

Yurt Dışından Gümrüksüz Alışveriş Tarihe Karıştı

Türkiye de 600 liraya satılan usb hub ı temu dan daha dün gece, vergisiyle 250 liraya aldım. Demek son fırsat alışverişimizi yaptık. Bugün yarın son siparişleri verin. Bknz: Güzelliklerle gel 2026. Hazırlanın uçuşa geçiyoruz.
  6. dexmete

Klima Kurulumu için Destek

Airfel markası aldıysanız onları aramanız gerekli. Eğer kurulumu daikin yapıyorsa onlar zaten kurulum ekibini yönlendirir.
  7. dexmete

❌İndirim Bitti! 28328 TL SAPPHIRE PURE AMD RADEON™ RX 9070 Amazon

Fiyat 34 k ya fırlamış. Bi esprisi kalmadı
  8. dexmete

[Güncel] Cashback Listesi - Ocak 2026 - Netflix, Spotify, Gain

Ben iletişime geçtim nays la . Bende de aynısı olmuştu çünkü. Eğer uygulama üzerinden gidip ödeme yaparsanız %8 verıyor. Web sitesine tarayıcıdan girerek ödeme yaparsanız %50 cashback verıyor. İddia edilen bu. Ben de bu ay %8 olarak aldım.
  9. dexmete

Bim monster hazır sistem

12 taksit var diye fiyatı biraz şişirmişler. Diğer firmalarda da 12 taksit olunca fiyat çok ütopik uçuyor. İki ara bir dere
  10. dexmete

Klavyeme uyumlu Keycap önerisi ?

Anladım hocam bilgilendirme için teşekkürler. Renkli olanları inceledim genel olarak ışığı tam geçirmiyor sanırım. Yorumlar o yönde. Siyah renk olanı beğenilmiş onda da stok yok :( Ara ara kontrol edeyim stoğa girerse alınırım belki.
  11. dexmete

Hocam bunu da inceledim yorumlara baktım çoğunlukla yanlış anlamazsanız eğer uyumlu olduğunu nerden anladınız. Ona göre emin olduktan sonra sipariş etmek istiyorum
  12. dexmete

Bu keycap i gördüm gayet de güzel gözüküypr da acaba uygun mu benim klavyeme. Bazı klavyelerde farklı profiller kullanılması sebebiyle uyumsuz olabiliyormuş. Ondan pek de emin olamadım
  13. dexmete

[H3 id='EPOMAKER+HE75+klavyeye+sahibim.+++httpswww.gaming.gen.trurun718585epomaker-he75-mag-black-purple-gateron-magnetic-white-manyetik-switch-8k-hz-hall-effect-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye-2-yil-birebir-degisim-garantili']EPOMAKER HE75 klavyeye sahibim. [/H3] [H3...
  14. dexmete

❌İndirim Bitti! Nike Siyah Erkek Basketbol Ayakkabısı PRECISION VII 2025TL

52 numarası yok mu yaw ? Tühh
  15. dexmete

Xbox X Vs Playstation 5 Pro

A++ Hikayeli oyunlar için Ps5 kesinlikle. Xbox gamepass olayıyla yıllardır görece oyuncu dostu taraftaydı ama şimdi utimate üyelik 700 lira oldu aylık. 2 ay gamepass vereceğime oyun alayım dersen de hikayeli oyun seçeneğin bir ps5 kadar değil
Geri