dexmete isimli üyenin son içerikleri

1. dexmete

Telefonum 5g destekliyor ama kullanamıyorum

Cihazın imei ni e devletten kontrol et. Eğer orda imei kopyalandığı yazıyorsa telefon isterse 6 g desteklesin yine de uyumlu değil yazıyor. Bugün başıma geldi. Telefon 5 g uyumlu. Uygulamadan açıyorsun ama sms geliyor telefon uyumlu değil diye. E devletten imei sorgusu yaptım. İmei kopyalanmış...
  2. dexmete

Vodafone Yanımda Migros 100 TL Veriyor (YENİ)

Kodu gönderiyorlar sen de money uygulamasına giriyorsun
  3. dexmete

ASUS ROG AİMPOİNT 3 WİRELLES SKATEZ NEREDEN ALABİLİRİM?

Aynı mouse sahibim. Üçgen skatezleri çıkardım onların yerine temudan aldığım nokta skatezleri yapıştırdım. Üçgenlerin her köşesine koydum nokta skatezleri. 4 üçgenin her köşesine koydum. Mouse sensörü biraz sapıttı başta sonra farkettim ki orta üçgende de skatez var. Onun da kıvrım noktalarına...
  4. dexmete

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

HAMBURGER250 OZGEERTIKARICI250 FASHIONLANDIM250 PEMBEPANJUR250
  5. dexmete

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Mart-Nisan(KİŞİYE ÖZEL)

Microsoft kampanyası da yenilenmiş. Xbox ta kullanırız. O da güzel oldu.
  6. dexmete

❌İndirim Bitti! TürkTelekom 200 TL A101 Hediye Çeki

Çünkü şifren TC üzerinden alınıyor ve iki abonelikte de aynı tc olduğu için aynı şifeyi veriyor.
  7. dexmete

THUNDEROBOT gamepad’ler artık Türkiye’de!

Hangi cihazlara uyumlu ? Sadece pc mi yoksa ps ya da xbox uyumu var mı ?
  8. dexmete

Trafik Kazasında Para Ödetilmesi

Tutanak için karakolluk bir durum yok ki. Kaza tutanağını kaza yapan iki taraf tutar sonrasında ilgili yerlere bunla başvurular yapılır. Haklılık haksızlık durumunda anlaşmazlık varsa polis çağırılır polis eşliğinde tutanak tutulur
  9. dexmete

Atk dragonfly a9 pro takılma sorunu

Atk da takılma sorunu driver güncellemesiyle çözülüyor. Birkaç arkadaş bu şekilde söylemişti.
  10. dexmete

Temu kupon alma yöntemi

Yurt dışı kapanmadan steelseries keycaps aldıktan sonra risk alıp temudan neden almıyorum dedim kendi kendime. Anlık kararla keycapsi iade edip temudan keycaps ve monitör üstü led ışık almıştım. Şimdi de %20 kuponu verdi 120 lira da kredim vardı. Şef bıçağı çektik tavuk döner parasına (240tl)...
  11. dexmete

Yardım Cloud 2 WİRELEES MI İYİ ARTİCS PRO MU

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-cloud-ii-core-kablosuz-kulak-ustu-oyun-kulakligi-1235792.html ürün bu değil mi ?
  12. dexmete

🔥İndirim MCHOSE V9 Pro 3.331 TL

Kumaş pedlerini mi kullanıyorsun ?
  13. dexmete

❌İndirim Bitti! KOŞŞ Gamebooster Kablolu Joystick Gamepad 🔥179₺

Çok hızlı koştum adele attı :kizginpeepo:
  14. dexmete

Xbox series x Alınır mı?

O zaman oyun sizde olsa dahi aylık 269 lira ödemeniz gerekir.
  15. dexmete

Xbox series x Alınır mı?

Online hangi oyunları oynamayı düşünüyorsunuz ?
Geri