dexmete isimli üyenin son içerikleri

1. dexmete

THUNDEROBOT gamepad’ler artık Türkiye’de!

Hangi cihazlara uyumlu ? Sadece pc mi yoksa ps ya da xbox uyumu var mı ?
  2. dexmete

Trafik Kazasında Para Ödetilmesi

Tutanak için karakolluk bir durum yok ki. Kaza tutanağını kaza yapan iki taraf tutar sonrasında ilgili yerlere bunla başvurular yapılır. Haklılık haksızlık durumunda anlaşmazlık varsa polis çağırılır polis eşliğinde tutanak tutulur
  3. dexmete

Atk dragonfly a9 pro takılma sorunu

Atk da takılma sorunu driver güncellemesiyle çözülüyor. Birkaç arkadaş bu şekilde söylemişti.
  4. dexmete

🔥İndirim Temu kupon alma yöntemi

Yurt dışı kapanmadan steelseries keycaps aldıktan sonra risk alıp temudan neden almıyorum dedim kendi kendime. Anlık kararla keycapsi iade edip temudan keycaps ve monitör üstü led ışık almıştım. Şimdi de %20 kuponu verdi 120 lira da kredim vardı. Şef bıçağı çektik tavuk döner parasına (240tl)...
  5. dexmete

Yardım Cloud 2 WİRELEES MI İYİ ARTİCS PRO MU

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-cloud-ii-core-kablosuz-kulak-ustu-oyun-kulakligi-1235792.html ürün bu değil mi ?
  6. dexmete

🔥İndirim MCHOSE V9 Pro 3.331 TL

Kumaş pedlerini mi kullanıyorsun ?
  7. dexmete

❌İndirim Bitti! KOŞŞ Gamebooster Kablolu Joystick Gamepad 🔥179₺

Çok hızlı koştum adele attı :kizginpeepo:
  8. dexmete

Xbox series x Alınır mı?

O zaman oyun sizde olsa dahi aylık 269 lira ödemeniz gerekir.
  9. dexmete

Xbox series x Alınır mı?

Online hangi oyunları oynamayı düşünüyorsunuz ?
  10. dexmete

Yardım Setubuma Mousepad önerirsiniz

Zevk meselesi tabi ki ama bence gayet güzel olur. Kendime alacak olsam bunu alırdım
  11. dexmete

TOD için TV Box Önerisi

Yayının geç gelme sebebi internet hızınız değil ki zaten. Sebep oraya yani tv uygulamasına verilen yayınla alakalı. Eğer dekoderden direkt izlemiyorsanız her cihazda bu gecikmeyi yaşarsınız. İsterseniz 10 k lık tv olsun isterseniz 100 k lık. Eğer yayınınızda ufak tefek takılmalar oluyorsa...
  12. dexmete

https://www.xrades.com/products/xrades-power-of-kaneki-mousepad?variant=52101572657457
  13. dexmete

Mousepas için ayırdığınız bütçe nedir ?
  14. dexmete

🔥İndirim Amazon 500₺ ye 100₺ indirim kodu

4 lü priz aldım neden aldım bilmiyorum bi yerlerde kullanırız elbet. Kupon olunca dayanamıyoruz kardeşim ya
  15. dexmete

Yardım Gram altın biriktirmek mantıklı mı ?

Mantıklı . Başka soru ?
Geri