Cihazın imei ni e devletten kontrol et. Eğer orda imei kopyalandığı yazıyorsa telefon isterse 6 g desteklesin yine de uyumlu değil yazıyor. Bugün başıma geldi. Telefon 5 g uyumlu. Uygulamadan açıyorsun ama sms geliyor telefon uyumlu değil diye. E devletten imei sorgusu yaptım. İmei kopyalanmış...
Aynı mouse sahibim. Üçgen skatezleri çıkardım onların yerine temudan aldığım nokta skatezleri yapıştırdım. Üçgenlerin her köşesine koydum nokta skatezleri. 4 üçgenin her köşesine koydum. Mouse sensörü biraz sapıttı başta sonra farkettim ki orta üçgende de skatez var. Onun da kıvrım noktalarına...
Tutanak için karakolluk bir durum yok ki. Kaza tutanağını kaza yapan iki taraf tutar sonrasında ilgili yerlere bunla başvurular yapılır. Haklılık haksızlık durumunda anlaşmazlık varsa polis çağırılır polis eşliğinde tutanak tutulur
Yurt dışı kapanmadan steelseries keycaps aldıktan sonra risk alıp temudan neden almıyorum dedim kendi kendime. Anlık kararla keycapsi iade edip temudan keycaps ve monitör üstü led ışık almıştım. Şimdi de
%20 kuponu verdi 120 lira da kredim vardı. Şef bıçağı çektik tavuk döner parasına (240tl)...