H180 modelini alıp kurulumunu gerçekleştirdim ve en alçak monitörü bu kadar aşağıda tutabiliyorum beni çok memnun etmedi bu durum bundan kaynaklı F160 siparişi verdim onu deneyeceğim sonuçları buradan paylaşırım
Bu ayarı yaptığınız zaman her oyunda olmasa bile bazı oyunlarda bu problemi çözüyorsunuz alt+tab ile geçişler sorunsuz oluyor ancak oyunlar açılırken yine aynı şekil siyah ekran problemi devam ediyor. Yani benim düşüncem bu sorun ya windows sürümü ya ekran kartı driveri ya da monitörün...
Evet masaüstünün çözünürlüğü ile oyunun aynı şöyle anlatayım size durumu bazı arkadaşlar yazıyor aynı değilse bu sorunu yapar diye ancak eski monitörüm 2k değildi ve cs oynadığım için masaüstü görüntü ayarlarım 1920x1080 iken csde görüntü ayarlarım 4:3 1280x960'dı ve geçişlerde hiç bir şekilde...
İyi forumlar bugün Dell Alienware AW2723DF 27" 1 MS 280 Hz QHD Fast IPS LED Monitör bu monitörün kurulumunu yaptım driverlarını güncelledim ancak oyunlara geçişlerde ve fullscreen oyunda iken alt+tab ile masaüstüne geçmeye çalıştığınız da normalde olması gerektiği gibi anında masaüstüne dönmüyor...
Arkadaşlar Dell Alienware AW2723DF 27" 1 MS 280 Hz QHD Fast IPS LED Monitör bu monitörü aldım alacak arkadaşların da haberi olsun oyunlara girerken veya oyunlardan alt+tab seçeneği ile masaüstüne geçmeye çalışırken siyah ekran problemi yaşıyorsunuz ve normalinde olması gerektiğinden 4-5sn daha...
Hocam şimdi baktım da f80de beyazı tükenmiş sitesinden aldığımız da da 2 tanesi 4000 TL'ye gelmiş oluyor şöyle bir şey düşündüm H180de eğer istediğim açıyı yakalayamaz isem 2 monitörü üst üste koyup kullanırım elimde de 1 adet Dark VM102 17"-32" Monitör Destekli Yaylı Monitör Kolu (DK-AC-VM102)...
Anladım hocam ilginiz çok teşekkür ediyorum ben dün H180 siparişi vermiştim eğer istediğim şekilde 2 monitörümü konumlandıramaz isem iade edip F80 alacağım
Tekli olanda da önerdiğiniz model bu mudur acaba
Nb North Bayou Nb F80 17-30inch Monitör Standı Beyaz
bunlardan farklı olarak 2 model daha mevcut
Nb North Bayou Nb G40 22-40inch Monitör Standı Gümüş
Nb North Bayou Nb H100 17-30 Inch Monitör Standı Beyaz
İyi forumlar çift monitör standı için arayışa girdim ve bu iki modeli buldum bu iki modelden hangisi daha kullanışlı olur kullanan bilgisi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim.
Hocam internet üzerinden almıştım 1 saat bile kullanmadım diyebilirim monitörü aynı şekilde kutusuna yerleştirip geri gönderdim zaten 14 gün cayma hakkınız oluyor problem yaratan bir yer olacağını çok düşünmüyorum. Diğer dediğiniz model için de hocam min 24 max 27 inch düşünüyorum genelde cod6...