kral samsung tvde olduğu kadar iyi değil monitörlerde o kadar başarılı değil evet iyi ama pixel ölsü problemi olabiliyor çevremde bu sorunu yaşayan çok oldu
kral buna bu kadar para vermene değmez eğer alıcaksan bütçeni arttırma şansın varsa bunu öneririm https://www.itopya.com/kuark-speed-5-amd-ryzen-5-5600-gigabyte-radeon-rx-7600-gaming-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m_h28791 emin ol bu sistemden kat ve kat iyidir hatta özelleştirme kısmından...
Kasanın anakarta bağlı kısımlarının bir resmini paylaşabilirmisiniz hocam eğer tüm kablolar bağlı olmasına rağmen kablo takıp anahtarı açmanıza güç gelmiyorsa anakarta bağladığınız tuş kontrollerini kontrol edin ona rağmen gelmiyorsa psu sorunu olabilir sizden anakarta bağlı kısımları ve led+...
Hocam bu gün bir deniyeceğim ama bana sanki bir şey açık ve donanımı kısıtlıyor gibi geldi sanki bir kısıtlama var tam performansta çalışmıyor gibi başka öneriniz varmıdır düzelmemesi durumunda
Kullandığım sistemde msi b450m-a pro max anakart vardı kendime yeni bir beyaz kasa aldım kasada argb özelliği olduğundan ve yeni işlemcim için yeni bir anakart almak iyi olur gibi düşündüm asus b550m-k argb modelini tercih ettim toplama işlemini bitirdim kasaya güç verdim kasa çalıştı bir sorun...