Peki merakımdan soruyorum sonuçta ben çalındığı için talep oluşturuyorum hesap bilgilerinin paylaşıldığı mesajların tarafıma ait olmadığını söylesem çalan kişinin hesabı satmaya çalıştığını savunsam bu bir çözüm olabilir mi 🤔
1758154147
Yani ben 35 yaşında bir aile babasıyım Londra da küçük bir...
Ortalama harcanan RP miktarı 1.000.000 RP’nin üzerinde Tr’de bilerek satmadım 30k vereyim sal tipleriyle uğraşmamak için hesabı satmamın nedeni ise nişanlanacağım için artık veda etmek istiyorum lole vs.
İlk defa olacak umarım banlanmaz
1758151151
Bu konu üzerinden sürekli işlem yapan bir insansa yüksek ihtimal itiraz edip mesajları atıcak ve hesap banlanacak ama umurumda değil bana yar olmuyorsa onada olmasın lol defteri de kapanır bu sayede hayat belki başlar 😂
Teşekkür ederim büyük bir emek vardı oyun atmasam bile koleksiyon kısmı açık PC’de duruyordu öyle ama insan gaflete düşüyor nasıl olduysa işte o kadar para harca 1 dk’da gitsin hesap adam belki dürüst bir insandır diye düşünmekten başka çarem yok değilse talep edip alacağım satış muhabbetini hiç...
Ya çok karışık oldu anlamadım bir tık benimde salaklığım var aslında ama ben e posta değişeceği zaman kod geliyor sanıyordum meğersem gelmiyormuş sonra hesap kurtarma ile alırım zaten diye fazla kasmadım meğersem ban riski varmış onunda e-a gibi kaldım napıcam bilmiyorum
1758150055
Koleksiyon...
Aklıma gelebilecek her şey var kardom şanlı kostümlerin tümü black alistar ve 1800 kostüm ahri kaisa vs. Hepsi var-dı
1758149802
Kaldırdım fakat full kostümdü ölümsüzler ulular haşmetliler hepsi fulldü
Merhabalar herkese League of legends’da hesabımı sattım koleksiyonluk full kostüm yurt dışından birine güvenilir 40 yaşında Londra’da ikamet eden bir insan 1750$’a garanti hesabıma atmasını söyledim ücreti yarın bankadan belge alacağını ve bana kanıt atacağını söyledi garanti müşteri hizmetleri...