dfhdfghgf isimli üyenin son içerikleri

1. D

Bilgisayar İçin Gamepad Önerisi

Bende almışken ömürlük almayı düşünüyorum valla o yüzden bütçeyi arttırdım tekrar satın almak ile uğraşmamak için vader pro ile arasındaki fark nedir bir de demek istediğim şey joystick yeri farklıydı o konuda demiştim teşekkürler dönüşün için tekrardan
  2. D

Tamamdır tekrardan teşekkürler
  3. D

Selamlar bunu çok öneriyorlar sadece sony gamepad kullanmış biriyim bu tarz gamepad ilk defa oynayacağım alışmakta zorlanabilirmiyim teşekkürler önerin için
  4. D

Selamlar sadece bilgisayar için gamedpad almak istiyorum gamepad ile ilgili bir bilgim olmadığı için yardım edebilecek arkadaşlar olursa sevinirim bütçem en fazla 6-7k oynayacağım oyunlarda forza fifa hikaye tarzı oyunlar
  5. D

❌İndirim Bitti! Aula F75 Mekanik Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye 1971TL (Amazon depo ürünü)

Zamanında temudan almıştım 1k civarı fiyatına iş görüyor alınır
  6. D

SX Elektro gitar fiyat yardımı

teşekkürler
  7. D

gitar kılıfı ile askılığı var
  8. D

Merhabalar geçen sene bir hevesle gitar almıştım zaman bulamadığım için satmak istiyorum ama ne kadar edebileceğini bilmiyorum gitardan anlayan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. 3 veya 4 defa kullanıldı
  9. D

SPOR VE GÜNDELİK İÇİN KULAKLIK

bakacağım buna da teşekkürler
  10. D

bakacağım teşekkürler
  11. D

bazı kişiler jbl kötü diye laf yapmıştı benimde aklımda jbl gelmişti 1765740674 pek fark edeceğini sanmıyorum her ikisini de kullanırım
  12. D

Hem spor için hem de gündelik kullanım için kulaklık arıyorum bütçem en fazla 5k tavsiye verirseniz sevinirim
  13. D

ARC Raiders Deluxe paket bedava alma

merhabalar oyunu ilk önce delux paket ile satın almıştım iade ettikten sonra normal sürümü almama rağmen deluxe paket satın alınmış gözüküyor denemek isteyen varsa deneyebilir
  14. D

Rüyalar ve kabuslar kasası satılır mı

droptan kalkan her kasa anlık olarak artar zaten ama dediğiniz fiyatlar için baya bir zamanı var
  15. D

Rüyalar ve kabuslar kasası satılır mı

10 15 dolar çok zor hocam en az 3-4 yılı var görmesi için
Geri