dfygtr isimli üyenin son içerikleri

1. D

Yardım Fc26 aşırı kasma sorunu

Gamegaraj slayer r9t cihazım var cihazda 5060 var r9 8945hx işlemci var fc26 da 2k ultra da genelde seyirci görünce öyle bir kasıyorki oynanamaz hale geliyor bunu düzeltme şansım yokmu pc de problem olmadığından eminim aynı pc gta 5 te 170 fps alıyo 2k maximum rt de
  2. D

7000-8000tl kulak içi kulaklık önerisi

7000-8000 tl bütçem var kulak içi kulaklık almak istiyorum önceliğim buds 3 pro ama eğer muadil markalarda daha iyi anc ve ses kalitesi varsa onlarada yönelebilirim önceliğim anc ve ses kalitesi mikrofon duyulacak kadar olsun yeterli.
  3. D

Fc26 optimizasyon sorunu

Gamegaraj r9t 5060 cihazım var r9 8945hx işlemci rtx 5060 ekran kartım var ama fc 26 da korner kullanırken işte oyun santrada başlarken maça başlarken ara sahne geçişlerinde vs aşırı derecede kasma oluyor normal fps im de 120-130 larda diğerleri 180 alıyor laptopu servise gönderdim bi problem...
  4. D

Apple şarj aleti sorunum

Kullandığım adaptör auris 20w adaptör kablom aynıydı set olarak aldım güzel bakmama rağmen kullanırken arada bir şarj olmuyor filan diyordu sonra şarj etmemeye başladı kablo bozuldu galiba dedim yeni kablo aldım ama az önce öğrendim mfi sertifikası diye bir şey orjinal kablo olmadığı için bozuk...
  5. D

Pubg kendi kendine hesap kapatma

Oyubu açıyorum 10 dakika geçmeden oturumu kapatıyor yardımcı olurmusunuz cihaz ipad pro m4 13"
  6. D

62mbs altyapı hangi modem

Vadafone olduğu için sorun yaşatmaz mı vodafone ürünler genelde peoblemli oluyorlar kötü çekme vesaire
  7. D

62mbs altyapı hangi modem

Merhabalar 62mbps altyapım var türk telekomdan türknete geçtim yeni modem alıcağım eski modemim bozuk 50mbps de maximum 30 alabiliyorum 47 gibi hızlara erişebileceğim bir modem önerisi almak istiyorum 5ghz almaya gerek varmı 1200 tl ye kadar çıkabilirim yeterki ısınmayan ve uzun süre...
  8. D

Android tabletler kısa ömürlü mü

Çok büyük ben oyunda oynayacağım pubg cod gibi o yüzden ultra almıyorum birde zaten s10 bekleme sebebim snap 8 gen 2 de genshin droplar oluyor helios 9300+ ta droplar olmuyor düz 60 fps
  9. D

Android tabletler kısa ömürlü mü

Samsung tab s10 plus için bekliyorum eğer bütçeme uymazsa s9 plus alacağım fakat aklımda bir soru var android kısa ömürlü mü bana en az 5 yıl kullanım lazım s10 u 5 yıl kullanabilir miyim androidler kısa ömürlü mü sadece 2 yıl oyun oynayıp not alacağım sonrasında sadece not tutacağım dayanır mı...
  10. D

Üniversite için laptop

İntel ısınmıyor mu birde bu model 250 nit benin attığım 300 nit sadece hp victus alınır mı diye soruyorum
  11. D

Üniversite için laptop

Arkadaşlar şimdi benim 2 sene sonra üni var laptop alcam sizce bu model beni ünide götürür mü https://app.hb.biz/PwORdowFlIAM Not:konservatuar gidicem 2 sene boyunca genelde oyun için kullanıcam valo cs rdr gibi oyunlar oynicam
  12. D

Çözüldü✓ Laptop'bun bu Sıcaklıkları Bulması Normal Midir?

Ben yeni laptop aldım acer predator helios neo oyunda normal modda 85 derecelerde geziyor turboya alınca ses baya yükseliyor ama sıcaklık 70 e düşüyor normal mi bu sıcaklıklar evin içi ılık
  13. D

Acer predator helios neo alınır mı

Arkadaşlar asus rog cihaz aldım coil whine ile karşılaştım üstüne çok ısınıyor acer predator helios neo alınır mı kullanan varsa yazabilir mi
  14. D

60 bin tl laptop önerisi

Bütçemi aşıyor max 62k
Geri