Diamant isimli üyenin son içerikleri

1. D

Kasaya dokununca elektrik çarpıyor

2 prizde de denedim sonuç aynı ama.
  2. D

Topraklama var. Kontrol kalemiyle de baktim prize. Birinde ışık yaniyor birinde yanmiyor olmasi gerektiği gibi.
  3. D

Bende o yüzden servise gondermeye çalışıyorum. Bugün 3. kez yazdim. Sorun yaşarsam direkt şikayet edeceğim. Ayrıca psu sorunlu olsa bu sorunu sürekli yaşamam gerekmiyor mu? Arada oluyor çünkü. Evet sürekli elektrik veriyor. Zaten ben elimi koyamıyorum bile. Kontrol kalemiyle bakiyorum. Statik...
  4. D

Psu salterini acarken parmagima carpti. Aninda çektim elimi.
  5. D

Hocam öyle hafif bir elektrik değil ama. PC'yi kalemle falan açıyorum artık dokunamıyorum. Ve anlamadığım ise bu sorun arada bir oluyor. Dün PC'yi açarken yine çarptı ve o gün hiç açmadım daha. Bu sabah kontrol edeyim dedim sıkıntı yok şuan. Ama bir süre sonra tekrar olacağına eminim. Ne yapmam...
  6. D

Ya hocam iki prizi de aldım. 3 gündür sorunsuz kullanıyorum fakat şimdi yine sorun çıkarttı. Psu şalterini kapasam bile elektrik çarpıyor artık. Psu mu değişmem lazim?
  7. D

Tamamdir o ikisini aliyorum o zaman sağolun.
  8. D

Alttaki çok pahalı maalesef. Ayrıca önermiyorum dediğiniz icin soruyorum, pek sağlıklı olmaz mi cift olunca? Attığınız tekli prizi alip bunla da uzatma yapmayı düşünüyorum. https://www.hepsiburada.com/viko-ekonomik-3-lu-grup-priz-toprakli-cocuk-korumali-7-metre-p-HBCV000008R4G1
  9. D

Hocam 1.5 metre yetmiyor maalesef. Odayı yapan arkadaşlar sağolsun sacma sapan priz koymuşlar. 5 metre lazim en az. Bu uzunlukta da akım korumali priz pek göremedim. Öneriniz var mı?
  10. D

Şuan üçlü priz olmadan taktim prize sorun olmadı. 2 tane üçlü prizde denedim ikisinde de elektrik verdi ama üçlü priz kullanmayinca sorun olmadı. Montajda vs. sorun yok galiba ben yapmadım zaten hazır sistem. Yeni bir üçlü priz alacağım internetten. Nasıl bir şey almalıyım?
  11. D

Evde topraklama var. Prizi değiştirmeyi de denedim ama sorun hala aynı. Kasanın arka tarafındaki anakart kısmına kontrol kalemi ile bakınca elektrik olduğunu görüyorum. Sorun PSU'da midir ne yapmam lazim?
Geri