genel anlamda yapmıyor gibi gözüksede core olarak bottleneck yiyor 2k-4k kartlarda yük işlemciye bindiği için ama kayda değer büyük bir bottleneck değil...
Evet, kasa kartları bitti, şimdi da laptop kartlarında raporlar paylaşıldı ve ROP eksiği olan RTX 5000 serisi laptoplar piyasada mevcut.
Lütfen almayı...
65w modunda alacağın fps değeri bu işlemciyi almana değmiyor işte olay orası. 150w çok ekstrem yük altındaki değer, ortalama 100 120 arası. yani kısaca eco...
2 gün önce arkadaş 2. el den 590 aldı sorunsuz kullanıyor şuan sizin kartta sorun olabilir mi yada sürücülerde bu arada 3000 serisi tercih etme sebebiniz...
ya şimdi sana hak veriyorumda ama herkeste senin gibi kullanmıyor işlemciyi o gözle bakıyorum ben karşımdaki adam casual oyun oynamaya gelen adam yani en...
fiyatları yakın. nvidia gibi teknoloji de tur bindirmiş bir marka varken amd alınmaz.
en önemli konuda 2. elde nvidia kartını hızlıca satarken amd kartını...
yanlış anlamada bu soğutmayla -20 curve yapıp bu değerleri alıyorsan bir sorun olduğunu düşünüyorum 65w işlemci kullanıyorsun ve bu değerler benim düşünceme...
9800x3d 120w tdp değeri olan işlemcide full yükte 86 derece veren bir soğutucunun ben gayet yeterli olduğunu düşünüyorum ki aynı fiyata bu performansı veren...
çok basit bir cevabı var çok fazla işle uğraşmayan saf güç isteyen ve oyun odaklı pclerde AMD
yazılım render iş gibi ama arada oyun oynayam diyenler nvidia...