ucuza oyun almak istersen rehberim var göz atarsın https://forum.donanimarsivi.com/konu/nintendo-switch-uygun-fiyata-oyun-satin-alma-rehberi-nisan-2025.1097533/
v2 daha ucuz pahalı değil asıl pahalı olan OLED versiyonu o da saydıklarımdan ötürü açıkcası ben daha geçen haftalarda OLED'in özel sürümünü 11k ya 2 taşıma...
normal switch'de oynayabildiğin herşeyi switch OLED'de de oynarsın OLED ve v2 arasındaki fark ekran büyüklüğü, batarya, 3d sound sistemi, switchin ayağı...
bir zevk yatırım değildir zevk için alacağın şeye yatırım gözüyle bakarsan zevk alamazsın nintendo switch şuan hala günümüzde alınabilecek bir taşınabilir...
öğrenci kartı veya hesabı olarak geçiyorsa limit artmayabilir bunun için kendi adınıza normal hesap açın ve bu hesap üzerinden aylık bir para döngüsü olması...
⚠️ Foruma Önemli Bilgilendirme
2025 Mart ayı itibariyle Nintendo, en uygun fiyata oyun satarak dikkat çeken Japonya eShop'unu yurtdışı kredi kartlarına...
mail olarak bulamadım yazıcaktım ama chatleri çalışmıyor dün gece 10 defa chat ekranını açmayı denedim hiç biri çalışmadı hep hata verdi
1744268223
şuan...
Bugün switch oled aldım ve japonya marketinin yurt dışı kartlarından kapalı olmasından dolayı amazon jpden gift card bakiyesi almak için hesap açtım 1 kere...