Die4MeTaL isimli üyenin son içerikleri

1. Die4MeTaL

Facebook ana sayfası hakkında yardım

Arkadaşlar iyi günler. Facebook ana sayfamdaki akışta takip etmediğim sayfaların ve kişilerin gönderileri gösterilmeye başladı. Sadece takip ettiğim ya da arkadaşım olan kişilerin gönderilerini görmek istiyorum, bunun bir çözümü var mıdır? Takip ettiğim kişileri sadece profilden akış bölümüne...
  2. Die4MeTaL

WİFİ Genişletici Hakkında Bilgi Amaçlı

Zaten 1.5K vermiştim belki çözer diye ama çözemedi :D MESH kurmak 2-3K belki daha da pahalı üstüne bir de kablo karmaşası olacak. Galiba ben tam 1000mbps vermeyen 700mbps ile mutlu olcam :)
  3. Die4MeTaL

Mercusys (TP-Link alt markası) ME70X modelini aldım. Direk modemden WİFİ ile 700 iyi aynen ama olabiliyorsa, öyle bir imkan varsa en azından 900'ü görmek isterdim fakat müşteri temsilcisi de 300mbps genişletici için iyi dedi ama benim aklıma yatmadı. Ben de iade ettim bugün. Ama eğer bunu...
  4. Die4MeTaL

Merhabalar. Öncelikle sorum saçma ise özür diliyorum. Şunu öğrenmek istiyordum. Evimde 1000mbps internet kullanıyorum modem WİFİ6 destekli. 2 oda ötede PC'ye bağlandığımda bu hız 700'lere iniyor. 802.11ax destekli ve WİFİ6 sertifikalı, 1800mbps çift bant bir WİFİ genişletici aldım fakat bu hızı...
  5. Die4MeTaL

Rampage Prolix kasa incelemesi

Abdullah kardeşimin videosunun izledikten sonra bu kasa çok hoşuma gitti. 2 gün önce sipariş verdim ve dün elime geçti. Akşam kasayı açıp sistemimi içine transfer ettim. Gözüme çarpan özelliklerini sizlerle paylaşmak istiyorum. 1) SSD için arkada vidalı güzel bir haznesi var. Vidayı söktükten...
  6. Die4MeTaL

DeepCool GAMMAXX AG400 Alınır mı

Alınır. 2 haftadır PC'mde, daha önce 2 borulu bir kule tipi soğutucu kullanıyordum. 9600K ile kullanıyorum. Yük altına sokmadım daha ama PC'yi zorlayacak oyunlarda bir önceki soğutucuma göre 10-15 derece fark etti işlemci sıcaklığı.
  7. Die4MeTaL

AsiaHorse WD-001 fanlar nasıl

Ben 2 gün önce aldım. Fanlar çok güzel hava akışı sağlıyor. 3Pin 5V RGB destekli anakartlarda RGB ayarı yapılıyormuş, benim MSI kart 4pin, dönüştürücü aldım geldiğinde yorumu güncellerim. Kumanda ile bir çok ışık modu arasında değişim yapılabiliyor. Kumanda üzerinden hız ayarı yapılabiliyor. Son...
Geri