Diego_Pasha isimli üyenin son içerikleri

1. Diego_Pasha

Bilgisayarımı Topladım Bios Ekranını Gördüm Adım Adım Ne Yapmam Lazım

Şu anda ilk win11 kuruyorum diğer işleri yarın akşama artık
  2. Diego_Pasha

Etiket atmam mı lazım dm den mi yazmam lazım nasıl olacak
  3. Diego_Pasha

ayarları anladım evet ama demek istediğim cl 32 yapmış ya cl 30 cl28 yazsam nasıl ayarları değiştirmem lazım ne yapmam lazım o var
  4. Diego_Pasha

kanka ram konusunda hala anlamadım attığın videoda adam cl 32 yapıyo ben nasıl değiştircem fln hiç bir fikrim yok detaylı bir anlatım lazım bana
  5. Diego_Pasha

kanka cpu az bişey anladım ama ram lar hiç anlamadım ya video varsa nasıl yapıldığını gösteren çok iyi olur
  6. Diego_Pasha

MSI Ventus 3x 3090 Kaç Paraya Satılmalı ?

termal pad leri değiştirdin mi
  7. Diego_Pasha

sen bana windows kurduktan sonra ilk ne indireyim onu söyle occt kurcam sonra neler kurcam söylermisin
  8. Diego_Pasha

sen demiştin benide etiketle diye ya o yüzden ya :D dediğin şeyleri yapmak için 2 buçuk saatim fln olur heralde yaparım gibi ya 2 3 oyunda indiririm ramiçin ayar da lazım bana ama
  9. Diego_Pasha

win11 pro kurmayı planlıyorum işlemcim r7 9800x3d diğer sistem özelliklerini imza kısmımdan görebilirsiniz undervolt yapmayı düşünüyorum detaylıca anlatabilecek varsa çok yardımcı olur bana ram larımıde 6000 mhz cl28 30 fln planlıyorum bana nasıl yapıldıklarını anlatırsanız çok iyi olur @Efe...
  10. Diego_Pasha

Ana Kartın Soğutucu İçin Olan Vidaları Cıkarırken Sorun Cıktü

Kanka 4k tuttu ama tüm sistemi topladı adam fazla para aldı ama yapacak bişey yok şu an bios görüntüsünü aldım Allah a şükürler olsun şimdi 4k ips bir ekran alacam elimde 1080p var 4k ips den sonra oled Alican ama bu 1 yıl içinde gerçekleşecek yapacak bişey yok 3 4 ay 1080 o takılmak zorundayım...
  11. Diego_Pasha

Antalya'da bir ilçede yim ben yarın bir kaç bilgisayarcıyı arayıp sorayım
  12. Diego_Pasha

Yaptık bir akılsızlik kanka ya ama dediğin şey doğru inşallah yapacak yer bulabilirim yapılmicak şeyde değil zaten de aileme mahçup oldum yani
  13. Diego_Pasha

Yalama yapılır da bası kırılan nasıl yapilcak acaba
  14. Diego_Pasha

Yalama olan tam yalama kankalar lastikle olmuyo bası kırılan vidalar için hangi bilgisayarcıya gidebilirim ki 1786052734 Forumda hiç varmiydi böyle sorun yasayan
Geri