diekatze isimli üyenin son içerikleri

1. diekatze

Superbox 5G Alınır mı?

3 diş çekili hali
  2. diekatze

Superbox 5G Alınır mı?

Hız açısından sorunum yok. Askeri personelim, bulunduğum yerin bazı yerlerinde hiç çekmiyor. Turk telekomda çekmiyor. Ama tüketim çok fazla evde 4 kişi ailem 600 gb anca harcarken ben tek başıma 350 gb bitiriyorum ama ucu ucuna yetiyor.
  3. diekatze

Superbox 5G Alınır mı?

Ben 350 GB olanı kullanıyorum tavsiye etmiyorum çünkü her ay inanılmaz bir şekilde bu internet tamamen bitiyor. Hatta bazen kullanım süresinden önce bittiği bile oluyor.
  4. diekatze

Gezilerde Fotoğraf ve Video Çekimi İçin Gimbal Tavsiyesi

Koca forumda fotoğrafçılık işinden anlayan yok mudur yahu?
  5. diekatze

Aynı Telefonun Yd'si 25'e mi Yoksa Tr'si 38'e mi Alınır?

Örnek vermiştim kesinlikle öyle yapılır zaten. Kayıt ücreti uygunken 13 pm alıp kayıt etmiştim. Geçen yd 16 pro ile takasladım. Zaten 2 telefon kullanıyorum benim için hiçbir zararı yok yd telefonun. Hatta bunu da verip yd s26 ultra geçmeyi düşünüyorum
  6. diekatze

Aynı Telefonun Yd'si 25'e mi Yoksa Tr'si 38'e mi Alınır?

2 tane yd alırım sorunsuz kullanırım :D
  7. diekatze

Vlog için stabilizer gimbal almak istiyorum sizce Torima güvenilir bir marka mı?

Aldınız mı? Bende osmo 7 ile isteady v3 arasında gidip geliyorum
  8. diekatze

Gezilerde Fotoğraf ve Video Çekimi İçin Gimbal Tavsiyesi

5 bin tl bütçem var. Seyahat etmeyi seviyorum ve daha güzel anılar biriktirmek istiyorum Gezilerde daha stabil videolar ve fotoğraflar çekebilmek için gimbal düşünüyorum. Telefonum iphone 16 pro. Aslında 2 model arasında kaldım; Osmo mobile 7 Hohem isteady v3. Osmonun yazılım stabilizasyonu daha...
  9. diekatze

❌İndirim Bitti! DYSON V11™ Advanced Şarjlı Dikey Süpürge 15.999TL

Valla enteresan. Kurallar değişti herhalde.
  10. diekatze

Max 55K Taksitli Laptop Önerisi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/erazer-deputy-15-p1-md62764-onizleme.1178313/ 3 4 ay önce 43-44 binden satılmıştı
  11. diekatze

16 pro vs 17 pro hangisi mantıklı ?

O dükkandan veya yerden kaç dostum. O paraya sıfır 16 pm alırsın.
  12. diekatze

16 pro vs 17 pro hangisi mantıklı ?

İkisi de nasıl aynı fiyat acaba?
  13. diekatze

13 PMDEN YD 16 PRO GEÇİLİR Mİ?

16 pm alacaktım pil 94 arka kapak değişen, ön camda çok ufak kılcal çizik var diye vazgeçtim ona da 3000 e anlaşmıştık.
  14. diekatze

Normalde benimde niyetim oydu, kafa kafaya düşündüm. Zorladım ama en son anlaştığım rakam 1250 tl oldu. H.o or g.o ?
  15. diekatze

Üste 1250 TL'ye anlaştım, ne diyorsunuz?
Geri